Nu kan det klassiska NES-spelet #River City Ransom var på väg mot rampljuset igen. De kanadensiska indieutvecklarna #Combit Studios vill samarbeta med utvecklarna #Million (som gjorde GBA-versionen av spelet) för att en officiell uppföljare ska bli så trogen originalet som möjligt. Pengar tänker de skramla ihop via en crowdfunding-kampanj som förmodligen dyker upp någon gång i sommar. Går allt vägen kommer uppföljaren finnas ute till Windows sommaren 2014.

River City Ransom döptes om till #Street Gangs här i Europa, och är känt för att blanda fighting med rollspelsinslag, och för sina uttrycksfulla ansikten och stora dos humor. Så här ser det ut:

Ca fyrtio spel? Coolt! Jag har dålig koll på de där spelen som släppts efter NES, men bara till den så finns det ju ett tiotal spel i Nekketsu-serien :) De flesta väldigt underhållande! Man kan ju undra varför inte t.ex. Ike Ike Hockey och Super Dodgeba... 29/04 <3 River city ransom. Fan vilka minnen man har. Satt o körde detta med min kusin när vi båda var små. Detta är ett spel jag vill se, till skillnad från skit spelet Hotline Miami 29/04 Intressant! Tack för upplysningen :) 28/04 Hoppas verkligen det kan bli något, RCR var riktigt kul på nes, helt klart en favorit! 28/04 Alltså, det har ju kommit en hel massa spel i serien på senare tid, det är ju bara att man vägrat lokalisera dem. Det är inte precis så att det krävs en kickstarter för att det skall komma en "uppföljare". Faktum är att det finns typ fyrtio spelsläpp i... 28/04 Awesome, kommer ihåg när jag tvingade syrran att lira detta med mig. Goooood times. 28/04 Snacka om skräckblandad förtjusning! Street Gangs är ju snudd fenomenalt kul, speciellt med en polare. Men... Vet ju tyvärr hur det går med allt för många "återupplivningar" ("Jurtjyrkogården"). Man kan ju så klart hoppas på nåt i klass med Bionic Comma... 28/04 Förhoppningsvis kommer det bli bra. Det är en micromal studio som gör spelet - han som fixade licensen är ett gammalt fan, så förhoppningsvis blir och ser det bra ut. 28/04 Finns ju klart värre saker att vakna upp till än sådana här nyheter. :) 28/04
Skicka en rättelse