Dota 2 och LOL får se upp, en ny kämpe är på väg in i ringen.

Det verkar som en hemsida gått upp lite för tidigt. Den bekräftar att #Electronic Arts ska ge ut ett spel i moba-genren med hjälp utav #Waystone Games. Om du undrar vad sjutton moba står för, så är det en förkortning för Multiplayer Online Battle Arena. Spelet heter #Dawngate och det har fått ett tomt ekande Twitter-konto.

Och det var allt för den här gången, om det verkligen kommer hota giganter i genren som bland annat #Dota 2 och #LOL lär vi märka. När #Electronic Arts ska försöka överraska oss alla med ett pressmeddelande.

Lungt, vet att du bara driver lite med genrebeteckningarna ;) 19/05 Är lite osäker på hur du tänker. Faktum är att jag är lite osäker på vad jag själv tänkte på när jag skrev vad jag skrev ovan. Både AoS och DotA (samt LoL, HoN och fler uppföljare) är exempel på speltypen MOBA/ARTS. Att det var Riot som kläckte iden med... 19/05 Du kan ju inte kalla det DotA när det är baserat på Aeon of Strife :D 19/05 Och då kan det inte passa in på något annat spel? Kan lika gärna säga att LoL inte är ett MOBA då det redan fanns ett begrepp för den speltypen; DotA 18/05 Var väl så LoL blev så stort. Gjorde spelet gratis för alla, lätt att komma in i, en relativt förlåtande community i jämförelse med andra mobas, bättre anpassat för multiplayer än Dota och så var det nytt. Nu är det ju ett av världens största spel och... 17/05 ifall du inte tästat HoN ge det ett försök med tanke på att det har mer likheter med DotA 2 en Tex LoL. Är dock jobbigare att komm in i det pga communitin 17/05 Alltid fint när det finns lite olika spel att välja på innom genren. Brukar finnas något unikt med varje spel som funkar att slösa ett par timmar på men smaken är som baken antar jag. :) 17/05 Så sant som det är sagt! :\ 17/05 Samma här. Det är fan dags att man säger ifrån med plånboken efter att ha blivit grundlurad på det sättet. Det gäller även Gearbox efter Aliens spelet. Det finns massvis med spelutvecklare, många ganska små, som gör bra spel och inte försöker lura konsu... 17/05 Grejjen är väl att Valve och Riot som är störst i denna genre har en massa stöd bakom sina titlar med Esport scenen, t,ex har svår att tro att EA skulle hålla något liknande som The International med en prispott på över 2 000 000 $ som även ökar med cro... 17/05
Skicka en rättelse