När Xbox One avtäcktes tidigare under kvällen stod det klart att #Microsoft ämnar förändra hur vi tittar på tv. En stor del av eventet vigdes åt att förklara hur tv-tittandet ska bli mer socialt och få olika funktioner som trender och personliga rekommendationer. Steven Spielberg ska dessutom göra en Xbox One-exklusiv tv-serie baserad på Halo, men frågan är när vi i Europa får ta del av det här.

vg247 rapporterar att tv-funktionerna är exklusiva för Nordamerika när konsolen lanseras, och att övriga världen snällt får vänta. Ambitionen är dock att hela världen ska kunna titta på live-tv genom Xbox One, så småningom. Men vill man göra det behöver man köpa till en särskild receiver.

Aah, det där klassiska inslaget. Grejen är att det är en vanlig försäljare som arbetar för ett säljföretag som säger att han jobbar för bbb, vilket inte är fallet. Viq ringde hem till mig en gång men påstod sig ringa från canal digital. Dom blåser folk... 22/05 http://www.youtube.com/watch?v=KbWgUO-Rqcw&feature=player_detailpage 22/05 Har dom ens lanserat den fulla röststyrningen för kinect till 360'n här i Sverige? Eller sket dom i det? Var med o betatestade kinecten (har inte använt den sedan dess)och med ett amerikanskt Xboxkonto kunde man ju röststyra den mycket, men med ett sven... 22/05 Jag har ingen tv så det spelar ingen roll =) 22/05 tänkte för mig själv när man såg detta om all tv bröt, att det inte kommer funka här på ett bra tag, ps4 är ju mest lockande. fasat kommer troligen hålla mig itll PC ändå. 22/05 Intressant att de inte nämner hur de kommer hantera begagnade spel. Som jag fattar det installeras spelen från disc, sen spelar man från HDDn. Men jag kan lova att du sen inte kan använda den discen för att installera ett fungerande spel på en annan X-B... 22/05 1. Nas på 4 TB kopplad till routern 2. 98% av allt jag tittar på är film/serien från nasen direkt till tvn i allt från HD till "äkta" Full-HD 3. Resterade 2 % är dom få gångerna jag hyr ett sportevenemang via Tvn som tex vissa fotboll- och hockeymatcher... 22/05 Så jävla bra, och sant =) 22/05 Det kan ju kanske handla mer om att säljaren försörjer sig på att sälja just TV-abonnemang än efterblivenhet. ;) 21/05 Vilken sörja, Microsoft har fått rent storhetsvansinne, PS4 är blir det för min del, en riktig spelmaskin för gamers! 21/05
Skicka en rättelse