Mannen bakom manusen till filmer som Minority Report, The Wolverine och The Walter (i)Ego är aktuell i ett sammanhang som passar oss spelälskare. Scott Frank tar nämligen över efter Michael Lesslies roll som manusförfattare för kommande Assassin's Creed-filmen.

– Jag skriver om Assassin's Creed just nu, och det jag älskar med det är att jag aldrig anpassat tv-spel [för film] och det har sina egna utmaningar, berättar Frank.

Filmen ska ha premiär i juni 2015 och i huvudrollen ser vi Michael Fassbender, som även är en av producenterna bakom projektet.

Snarlik kan fungera men en story i spel är uppbyggd på ett sätt som ska göra det intressant i många fler timmar än vad en film är. Storyn i ett spel är baserat på att spelaren ska känna att han har ett val och utan det valen faller hela storyn. I en fil... 19/08 Ja, varför inte göra precis som typ 100 andra spelutvecklare har gjort. Suck.... Får jag fråga varför den skulle bli kass om den följde samma story arc eller iaf en snarlik som spelet? 19/08 VARFÖR finns det inget AC-spel där man ska lönnmörda Hitler än? Känns som missed opportunity... :( 18/08 "A bartender is captured by a large corporation and sent into a machine named the Animus to relive the memories of his ancestors -- Most of whom are Assassins -- to retrieve powerful and dangerous artifacts." Enligt IMDb är detta handlingen. 16/08 En film om Walter_iego :) Vad sägs om att vi fyller en bio salong med FZ folk på premiären ;) 16/08 Jag tror att karaktärerna kan var från första spelet men storyn kommer vara en annan. För gör dom inte så kommer filmen bli kass. 16/08 Ska man tro på handlingen som har stått på IMDb ett tag så verkar det vara storyn från första spelet. Förut stog det att Fassbender skulle spela Altair men nu är det ändrat till Desmond Miles http://www.imdb.com/title/tt2094766/fullcredits?ref_=tt_cl_sm... 16/08 Jag hoppas på en berättelse som inte har varit med i spelen. 16/08 Kan faktiskt bli riktigt bra det här. Frågan är bara.. vilket spel är handlar det om? Första? Andra? Eller kanske en kombination? 16/08 Härligt, tror på denna film! 16/08
Skicka en rättelse