Xbox One må vara försenad här i Sverige, men det hindrar förstås inte #Microsoft från att visa upp vad maskinen har att erbjuda på årets Gamescom i Köln. I stora delar av övriga världen vankas det traditionellt konsolkrig över julhandeln där både Xbox One och Playstation 4 tävlar om konsumenternas gunst.

Inför Gamescom har Microsoft nu släppt en trailer som visar några av konsolens titlar. Glimtar från bland annat #Killer Instinct, #Titanfall, #Forza Motorsport 5, #Ryse: Son of Rome och #Dead Rising 3 syns i klippet nedan, och vi lär få fler detaljer under spelmässan som börjar på onsdag.

Känns lite menlöst att en skara fanboys sitter och hetsar över vilka spel som faller dem bäst i smaken. Gillar ni XBOne köp XBOne, gillar ni PS4 köp en PS4. Varför sitta och stressa upp er? Helt sjukt. 22/08 Ja med en sådan här lineup kan man bara säga; Stackars ps4 ägarna, vad mycket de går miste om. 20/08 Du missar min poäng fullständigt. På vilket sätt skulle Xbox vara "död på alla sätt" för att den handfull spel som nämns i artikeln inte faller dig i smaken? 20/08 Har för mig de har presseventet på xbox 360, tyckte jag såg något nu på morgonen. Jo jag har sett den, men tycker den fortfarande är för lik och för liten. Äntligen fixat utåtbuktande analog spakar, jag föredrar också att ha digitala kontrollen i mitten... 20/08 du har inte sett nya dualshocken va? nåväl... lite tråkigt känns det att microsoft inte vill visa sitt pressevent på gamescom för världen. iofs... deras mål kanske är att få alla "journalister" höga på mountain dew och doritos så att de sedan kan prata... 20/08 Xbox har skönare kontroll, a buy for me. Fifa på Ps kontroll suger, varför inte ha en grop som xbox har i sina spakar? Idioti, slinter när man är lite svettig. Nåja, xbox är sen, så då har man råd med båda. =) 20/08 Många verkar inte bry sig så mycket om microsoft nsa skandal och att dem även behandlade sina kunder till en början som skit. För mig är valet enkelt och jag kommer inte att köpa nästa xbox förens ett par år efter release. Dom tar bort allt drm skydd... 19/08 Många verkar tro att spelen i den där trailern kommer vid dag 1. Det gör de inte, de flesta av dem kommer släppas efter release i något som kallas "release window" vilket jag har för mig är från dag 1 fram till Maj 2014. 19/08 "Best games are on Xbox One" Över häften av det som visades var ju inte exklusiva som de för söker att få det till. -Ryse föll mig inte i smaken det minsta med all QTE -Dead Rising 3.... njae.... är rätt trött på zombies överlag nu.. alla spel har dem.... 19/08 Vem har ens sagt att PS[ får] kommer i år här? De har inte släppt releasedatum än, imorgon berättar de nog att den kommer i mars....utan många av deras utlovade features 19/08
Skicka en rättelse