Om du tänker införskaffa en Playstation i slutet av månaden så kan dina stämband vara lugna – de behöver inte anstränga sig nämnvärt. #Sony tänker nämligen inte ta upp kampen mot #Microsoft och låta oss prata med konsolen. Åtminstone inte till en början.

Inte en enda tredjepartsapplikation stödjer till en början röstfunktioner till Playstation 4, vilket kanske inte är så konstigt då tekniken inte följer med varje PS4 som säljs. Men några kommandon får ändå de som köper konsolens kamera och mikrofon. Man kan till exempel öppna spel och stänga av konsolen med hjälp av sin ljuva stämma. Fler funktioner kommer senare.

Källa: Engadget

jag som aldrig ens sippat på en Jolt.. :o hur står den sig mot tex Pepsi? 14/11 Underbart!! =) 13/11 Tack för att du svarade, var på vippen själv. "zumo" du kastar en ganska rejäl stenbumling i glashus med ett inlägg av det där slaget. Att du fick 'A' I svenska i plugget säger antingen att du är 60+ år gammal, eller så är du betydligt yngre. Jag gissar... 13/11 Jag har haft högsta betyg i alla svenska-kurser jag har läst, och läser nu kommunikation på högskolenivå. Du leker duktig varisig du vill eller ej, och sluta med det. Att du kallar mig finnig joltdrickare tänker jag inte ens svara på. Det är så jäkla... 13/11 Avskyr röststyrning. Det fungerar aldrig bra + att man känner sig som en idiot när man pratar med en pryl. Kommer aldrig använda det. 13/11 Varför jag tar mig tiden och skrev inlägget till svar, är för att jag är en hängiven FZ-supporter, kriminell och knarkare samt student och har en hel del heta åsikter men JAG förstod medans ni duktiga folk bara klagar trots ni verkar förstått innehållet... 13/11 För dem som uppenbarligen har problem med att läsa formell, journalistisk Svenska så betyder " FÅ röst kommandon till PS4 vid lanseringen" = " Något/Några enstaka röstkommando endast tillgängligt vid lansering." Hur FÅR man ett röstkommando annars? Att... 13/11 Ena snorisen sitter o spelar, andra snorisen springer förbi i all hast o utbrister "PLAYSTATION OFF" :P 13/11 Ingen nextgen utan röstkommandon! 13/11 efter 50 år har fortfarande ingen lärt sig att optimera spel till min PC, så bara ett års väntan för optimerade konsollspel låter ju toppen jämförelsevis. :) uppdateringar trodde jag i min enfald var positivt, men jag ska genast avaktivera det i min bur... 13/11
Skicka en rättelse