Sajten Onlinegamer fokuserar på onlinespelande och sköter driften av FZ och PC Gamers servrar för olika spel, däribland vår Battlefield 3-server. Bland övriga titlar finner vi #Team Fortress 2, #Minecraft, #Counter-Strike: Global Offensive och #Natural Selection 2. Och nu kör de upp den alldeles egna servern där man kan spela #DayZ för glatta livet (och döden).

Servern för överlevnadsspelet slängdes upp under gårdagen och har plats för fyrtio konfliktsugna spelare. Det finns även en Teamspeak-server till förfogande om man behöver prata lite med sina vapenbröder och systrar. Hoppa över till Onlinegamer för alla detaljer.

Och du har väl inte missat att Mats Nylund dokumenterar sina äventyr i Chernarus här på FZ? Läs första och andra delen av dagboken för att lära dig hur livet med zombier och banditer ter sig.

Ge fan i att läsa dem då! Det är ju oerhört mycket jobbigare att sitta och gnälla om det än att bara ge fan i att klicka på länken. 24/01 Alltså, vilka är det som håller på att begå seriesjälvmord? Kan vara det sjukaste jag sett i ett spel. 20/01 Hmm... 70 grader var den som max efter jag kollade nyss, så känns inte som det isf kan vara pga värmen. Men jag hoppas det är något med processorn då jag ändock har beställt ny processor trots att jag egentligen inte har råd, så då vill man ju få rätt... 20/01 Byta kylpasta till processorn låter långsökt om den nu inte är satt fel från början. Du kan ju börja med att kolla vad temperaturerna säger när du är i idle, "surfar" och spelar. 20/01 Ska in och dö en sväng ikväll. 20/01 Ååh, hela tiden nyheter om DayZ tidig Alpha.. Jag behöver ett spamfilter för dessa nyheter... 20/01 Aha, så kanske bara hade behövt byta kylpastan till processorn? För det är nog det enda jag kan komma på isf som skulle kunna göra nånting överhettat, för den har funkat bra i ca 2 år (jaja inte när man haft massa skräp på datorn, men då har det räckt... 20/01 Vad tråkigt för dig :( Hade ett liknande problem för några år sen. Då berodde det på överhettning har jag för mig. Kan även varit att nätagget var för klent. 20/01 Alltså, i princip alla spel laggar (eller rättare sagt alla, men Borderlands 2 funkar åtminstone sådär). CS:GO t.ex hamnar jämt ner och dippar på 18 fps när det blir lite skottlossning (kan vara på andra sidan kartan skottlossningen händer, och för att... 20/01 Du tror helt rätt! Ändrar. :) 20/01
Skicka en rättelse