Släppdatumet för onlinepangaren #Titanfall kryper allt närmare och här på FZ börjar vi känna av en begynnande Titanfall-feber. Vi skickade Victor Leijonhufvud till Tyskland för att förhandskika på spelet, och igår kväll streamade redaktör-Calle live i nästan tre timmar. Då kunde vi bland annat se hur det fungerar att studsa mellan väggar, skjuta ihjäl folk med enorma titaner, och hur en redaktör reagerar med ett undermåligt hagelgevär i nävarna. Missade du spektaklet går det utmärkt att se alltihop i efterhand.

Något annat du bör spana in, särskilt om du har fått tillgång till spelets beta som sparkar igång idag, är ett filmklipp från utvecklarna #Respawn Entertainment. De kommer med handfasta tips om hur man överlever och blir en framgångsrik kämpe på slagfältet. Är du utan egen titan bör du till exempel hålla dig uppe på tak och inomhus – att rusa rakt ut på ett öppet fält är sällan en särskild god idé.

Titanfall-betan öppnas upp för alla på Xbox One senare i dag, ingen beta-nyckel krävs. PC-versionen öppnas troligen i morgon. http://majornelson.com/2014/02/15/xbox-one-titanfall-beta-opening-up-to-everyone/ 16/02 Älskar hur TotalBiscuit uttrycker sig :P http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Fv9uuQ3T69E#t=2645 15/02 Nja.. jag blir 40 i år och fick en! 15/02 Håller med, jäkla adrenalinkick man får :P Source-motorn är super :) Tror detta spel kommer bli riktigt bra. 15/02 Bästa FPS jag har kört på åratal, när man väl fått ordning på parkour-biten och fixat en personlig konfiguration av utrustning så blir det ett helt makalöst flyt i spelet :D Jag håller mig mest utanför min titan, gillar att ha den på follow och själv... 15/02 Sjukt kul spel. Jag gillar det.. Har redan förbokat det så nu kan man andas ut :) 15/02 Tycker att titanerna ska bort, i övrigt riktigt skön spelmekanik med wallruns och dubbeljumps. Tutorialen och första intrycket var riktigt bra men när man sedan kom online och började blanda in titans och dumma npc:er så föll det för mig iaf. 15/02 Pratade med EA supporten om jag kunde få en nyckel och ja det är sant dem la till spelet på mitt konto! Kört ca 1h det var väl kul med titan robotar att styra. Men var för mycket likt Call of Duty med match making samt teamen. Seriöst vänta ca 100 sec... 15/02 Fick min nyckel idag så det är nog inte helt kört för de som inte fick någon igår. :) 15/02 Ja detta var ju inget speciellt, fattar inte hur dom tänker när dom drar in "bottar" "minions" i ett FPS... Visst det funkar i MOBA spel som lol men aldrig i ett fps... Kollade min scoreboard, hade 22-2 i KDA. Tyckte jag var rätt bra? Så kollar man närm... 15/02
Skicka en rättelse