Drömmer du om hadokens och Zangiefs håriga bringa om nätterna? Vinner du alltid när du spelar #Super Street Fighter IV? Då kan det kanske vara läge att spana in den nya satsningen hos Virgin Gaming där du kan förvandla din hobby till ett lönsamt extraknäck.

Sajten har sedan tidigare höjt insatserna i #NHL 14, #Fifa 14, #Madden NFL 25 och #NBA 2K14, genom att låta spelarna satsa pengar på matcherna de spelar. Nu får sportspelen sällskap av Super Street Fighter IV och #Super Street Fighter IV: Arcade Edition. Det är Xbox 360- och Playstation 3-versionerna av spelen som gäller, och för att lira registrera man sig på sidan, hittar lämpligt motstånd i en lobby och följer instruktionerna.

Det finns regional matchmaking för att undvika lag, samt möjlighet att spela enstaka matcher eller delta i större turneringarna. Pengarna du vinner kan du antingen satsa vidare på fler matcher eller föra över till ditt bankkonto.

Till Virgin Gaming

Det är inte det jag sa heller, men det är ett av utfallen som är helt möjligt vid storvinster. Redan nu när vi betalar vinstskatt så är det många utan de som kommit upp i åldern som slutar jobba för att deras framtid rent ekonomiskt är säkrad. Hur många... 24/02 Sluta jobba sa jag inget om så sluta tolka allt på ditt egna sätt då jag inte ens yttrat mig om något av det du påstod. 24/02 Ja du, jag vet inte. Har aldrig haft nöjet att vinna något över 500kr så jag har inte behövt sätta mig in i den situationen "än" (men jag har inte tappat hoppet ;)) 24/02 Är ju i alla fall skatte-fritt upp till 18k per år för ungdomar och sånt som inte har en speciell inkomst, men undrar hur det blir för oss som jobbar. 24/02 Så du tycker att en person som blir mångmilijonär kan sluta jobba, inte betala skatt men samtidigt utnyttja alla förmåner skattebetalarna betalar för. Det är generellt vad du säger då en miljonär inte längre skulle behöva arbeta och där med inte skatta.... 24/02 Dock tycker jag den där lagen är förbannat löjlig, tycker verkligen inte man ska behöva skatta dom pengar man vinner om det överstiger en viss summa. Viktigare att skatta det man jobbat ihop anser jag 24/02 Kanske är dags att damma av arkadstickan och börja träna på sin execution igen. 23/02 Hehe hade kunnat tänka mig rubriker i tidningar och nyhets sajter "Skattesmitar baron i Diablo" 22/02 Rent lagligt sett jo, om du överstiger en viss summa så. Det är dock en liten chans att du skulle åka fast för skattesmitning där för att än så länge finns det inte tillräckligt med resurser för att jaga folk via varenda spel som ha någon form av öppen... 22/02 Fast på auktionshuset i Diablo 3 behövde man väl inte skatta något när man körde med riktiga pengar? 22/02
Skicka en rättelse