Tidigare i år skrev vi om ryktena kring att #nDreams utvecklar ett Playstation 4-spel med stöd för #Sonys kommande virtual reality-glasögon. Vi vet ännu inte riktigt säkert att dessa kommer få se dagens ljus, men rykten finns det gott om. Ett av dessa säger att den virtuella framtiden för PS4 ska visas upp nästa månad.

Det är Techradar som fått uppgifterna att #Sonys vr-glasögon kommer att visas upp på årets Game Developers Conference, vad detta betyder för dig är att du bör ha koll på din favoritsida (om spel) , lite extra noga från och med den 17 mars. Utöver ryktena kring avtäckandet har samma källa berättat att kvalitén och upplösningen är riktigt grym, samt att vi kommer bli imponerade.

Fast första generationen HMZ hade grova problem med taskiga paneler som inte kund prestera ute i kanterna. Det är inte bara jag som märkt av det. Att BenQ gör budgetprylar märks på deras prissättning men de gör oftast väldigt bra prylar för pengarna.... 24/02 Ägde HMZ-T1 men de var helt hopplösa att använda gick inte att få skarp bild och de var otroligt obekväma. Sålde skiten och köpte projektor istället. Enda som var bra med HMZ-T1 var oled panelerna. Svärtan var grym. Kommer aldrig köpa ngn sån produkt... 24/02 Även jag har Sonys HMZ-T2 och 3d-bilden dessa presterar är bättre än någon 3d du kan se på bio eller hemma på din tv. Jag har dock moddat mina så mina sitter faktiskt bekvämt. En kompis köpte ett dev-kit för oculus och jag fick chansen att testa dessa.... 23/02 Bort med konsol tänket, på pc finns det plats för allt. 23/02 Jag har HMZ-T2 och fokusproblemen ligger i dålig konfigurerade linser. Du måste ställa in den så den passar in perfekt och får inte röra på den efteråt. Det är alltså ett jävla designproblem man måste bråka med om man inte moddar om den så den passar... 23/02 gott om pessimistrar och Mrithinkiknowitall ^^ som kommenterar 23/02 Har iofs endast testat de två första versionerna, så det kan ha hänt en del. Första hade ju grova fokusproblem, så kan vara att skärpan varit kass överlag och jag har blandat ihop det. Har inte heller testat någon moddad variant, men ur lådan hade jag... 22/02 Jo, det här forumet har en del att önska. 22/02 Har en Sony HMZ, har en lite dyrare Panasonic plasma och har en Benq 3D projektor. Sony HMZ har ingen crosstalk alls. Är inte ens möjligt då du har två skärmar istället för en enda. Crosstalk får du när bilden INTE är seppererad från båda ögonen men med... 22/02 Jag håller med honom, går inte att föra en vettig konversation här utan att nån är kritisk eller nedtryckande. Trodde alla här var äkta spelare men ack så fel man har ibland 22/02
Skicka en rättelse