Rockstar kan skryta med att 70 procent av de uppkopplade GTA V-spelarna kört GTA Online. Hur många stannade kvar?

Under månaderna efter #GTA V-releasen loggade 70 procent av de uppkopplade spelarna in på GTA Online. #Take-Twos vd Strauss Zelnick är givetvis mer än nöjd över skrytsiffrona samt vad mikrotransaktionerna innebär för deras inkomst. Han liknar det vid en gåva som aldrig slutar ge.

Just a few years ago when we put out a product, no matter how big, when we put out a hit we collected our money, we went onto the next. Now what we're finding is we're creating recurrent consumer spending and we have the gift that keeps on giving. I talked about that when we took over Take-Two six years ago. It's nice to see it coming true.

Historien förtäljer dock inte hur många av de här sjuttio procenten som valde att stanna kvar i GTA Online. Så låt oss ta reda på det, åtminstone vad gäller FZ-läsarna.

Jo, man vill åt grafiken men PC är ett jädrans bök att spela på. Bättre med kraftfullare och dyrare konsoler. Har tex nu sedan klockan 20.00 försökt få igång Dirt 2 och 3 efter en ominstallation av Windows 8. Enda nytta Dirt 2 gjort är att det fick igån... 15/04 Jag o mina buddys hade otroligt kul, ragdollen i spelet är underbart och vi hade otroligt kul med att skoja runt i staden och trolla. Det var lite buggigt i början, har inte spelat det sen november så har ingen aning om hur det är i nuläget. Är dock sug... 14/04 Alla ni som inte spelat på ett tag, ge det en ny chans, det finns ganska gått om saker att göra nu förutom att själva stadsmiljön fortfarande är lite trist. Hade jag fått ändra något med onlinedelen så hade det varit att man kunde göra mer saker i "free... 13/04 ja man har ju väntat ett "litet" tag nu , spelar bara PC så som många andra gamers :) 13/04 Som frågan är utformad borde den väl bestått av åtminstone tre svarsalternativ? :) 12/04 Några timmar har det blivit. Men kör mest omkring och försöker undvika andra så kan lika gärna endast spela SP. Spelar nog in att jag får huvudvärk av den gamla konsolens grafik efter 30 minuter. 12/04 Jag vill vekligen gilla onlineläget. Tyvärr så lockar det bara om man spelar med några man känner. Tjäna pengar och XP genom matcher känns bara drygt. Spelade en del i början, 9/10 gånger med kompisar. Nu spelade jag sist i december, så jag är inte kvar... 12/04 Körde SP delen på PS3 men MP delen får vänta tills PC versionen kommer.. ändå ett under att spelet rullar på en 8år gammal PS3 12/04 Köpte spelet, körde SP och tröttna, testade aldrig Multiplayer. 12/04 Ah, ja. Det där minns jag. De fixade den buggen till slut faktiskt. Jag tänkte återvända vid nyårsskiftet 2013-2014. Vill minnas att de hade lovat att heists skulle släppas då, bland andra efterlängtade funktioner. Väntar än... 12/04
Skicka en rättelse