Ryktet om att #Visceral Games är med och skapar #Battlefield-historia har florerat ett tag nu. De dök först upp i februari då det ryktades om att #Ghost Games skulle göra ett spel i serien med tjuv- och polis-tema. Likt en Pokémon utvecklades ryktet till att handla om #Visceral Games och att spelet ska visas upp under namnt [g="Battlefield: S.W.A.T"] på årets E3-mässa. Nu hävdar en annan källa att spelets riktiga namn är #Battlefield: Hardline.

Det är Koen V som publicerar en rad olika bilder och logotyper på spelet. All information ska ha grävts fram ur en fil som låg i Battlelog. Här får vi bland annat veta att det kommer finnas fyra olika klasser: Operator (medic), Mechanic (engineer), Enforcer (assault) och Professional (sniper). Du som väntat på att få ratta en stor tankbil kommer att bli positivt överraskad, annars är fordonen som man kan förvänta sig av ett spel som utspelar sig i civil miljö. Alltså helikoptrar, skåpbilar, motorcyklar och polisbilar. Vapnen kommer, precis som i huvudserien, ha en rad olika uppgraderingar att låsa upp. Om detta visar sig stämma.

Åh HERREGUD. Har inte skrattat så mycket på tamigfan flera år. Helt galet. Tack. Tack för det. :D 28/05 Det här var ju egentligen bara ett räkneexempel 28/05 Nu är jag inte så uppdaterat i å med att jag tröttnade på krigsspel någon gång efter BF Vietnam. Finns det ingen möjlighet att hosta egna servrar i å med att dom släcker mastern? Dom borde ju i vilket fall som helst släppa lös den möjligheten. 28/05 Om jag vill endast spela mot botar i BF1942, så visst. Men mig veterligen, så har dom väl (eller kommer snart) släcka ner master servern för 1942 (och därigenom, multiplayer) pga Gamespy grejen. 28/05 Dom försöker ju iaf göra något annorlunda istället för att spotta ut samma spel sedan BF1942. Och hade dom suttit och gjort det så hade folk likförbannat suttit och klagat på att dom inte förnyade sig. Och vill du spela BF1942/BF2 så är det bara slänga... 28/05 Kunde de inte göra Battlefield Göteborg. :( 28/05 Jag är inte lika skeptisk. Jag gillar både Battlefield och S.W.A.T... så varför inte? Låt det inte bli en serie bara... 27/05 Paydayfield? Alla vapenikoner osv är ju däremot tagna från andra spel... 27/05 *Buhu* mjölka hit *buhu* värdelöst dit. Vill ni inte ha det, köp inte, svårare än så är det inte. Ni som tycker att BF1942 fortfarande är det mest episka spelet som släppts, jamen spela det då, herregud.. Jag tror att det här kan bli ganska fränt, har... 27/05 Fast det här är ju en annan studio som gör Battlefield. Slår vad med dig om att Dice kommer att fortsätta göra samma typ av Battlefield i fortsättningen. De kanske behöver lite mer tid inför nästa titel. 27/05
Skicka en rättelse