The Elder Scrolls-serien har alltid varit ett Mecka för de som gillar digitala massmord och att stjäla allt som inte är fastspikat. Två aktiviteter som dessvärre inte är representerade i #The Elder Scrolls Online. Än.

Under årets Quakecon fick vi veta att vi i framtiden kommer både slå ihjäl och stjäla från harmlösa stackars npc-karaktärer. Ett nytt system ska hantera de mörka gärningarna, och särskilt onda spelare kommer få ett pris på sitt huvud, precis som i singleplayer-spelen. Godhjärtade spelare kan istället ge sig ut för att samla in dessa belöningar i öppna pvp-strukturer.

Lär dig mer om detta i klippet nedan. Vi slänger också med en film som visar upp Imperial City, som ska återskapas i form av en pvp-zon i det uppkopplade Tamriel.

Via Dulfy.

Storyn i sig själv (obs, klassernas storys, inte planeternas) är välskrivna, det är utförandet som blev fel. Uppdragen av main storyn var få och far between, och kändes väldigt segregerade, medan resten av spelets storylines maskerade väldigt dåligt hur... 23/07 Måste fråga dig då, Swtor hade många problem, men att säga att storyn va ett problem förstår jag inte alls. Tror de va det roligaste mmo jag har levlat i. Enbart pga storyn. Nu har jag inte spelat ESO men storyline till Sith inquisitor är ju bättre stor... 22/07 Umm jo..? Du detaljstyr både riktning och hastighet, eller skapar egna rörelsemönster. Vilket flygspel skulle ha större kontroll, borträknat simulatorer? 22/07 Tycker ESO lyckas där SWTOR misslyckades på nästan alla plan när det gäller hanterandet av story i utförandet. 21/07 Vadå? I EVE får du ju inte ens flyga ditt skepp själv. :) 21/07 det där med öppna instanser kan va riktigt drygt . .. det kommer alltid ngt lvl 30 troll och dödar allt framför dig ,även om du är lvl 5 själv 21/07 Det var om solo uppdragen var öppna instanser. Jag hatade den biten i eso... swotor var bättre på det 21/07 Ser riktigt lovande ut! Efter en månads paus pga kravet av uppdateringar så som fps-slider osv så verkar det klart värt att komma tillbaka :) 21/07 Vet inte riktigt hur du menar då ja inte kört swotor, men spelet innehåller både solo och group dungeons. Solo dungeons är öppna (jag vet dock inte om det finns nån gräns för phasing lr så) var i början av release knökade med folk och bottar. Så är dock... 21/07 Allting som inte är en EVE-sandlåda är ej misslyckat. Jag känner mig inte som en femåring när jag spelar dessa spel heller. Däremot kan jag tycka det är en barnslig tanke att tro hela spelmarknaden vill emulera EVE Online. 21/07
Skicka en rättelse