På fredag har Xbox One premiär i Sverige – vi listar spelen som finns att köpa.

Den 5 september lanseras Xbox One officiellt i Sverige, tio månader efter världspremiären och med möjligheten att köpa den antingen med eller utan Kinect som plåster på vänta-såren. Ett annat plåster är att det finns avsevärt fler spel att välja mellan nu än när konsolen debuterade i november förra året. Nedan har du en lista på de spel som finns tillgängliga i Europa när Xbox One släpps nu på fredag.

Listan:

Xbox One släpps alltså i två versioner – med eller utan styrverktyget Kinect. Vid världspremiären var Kinect bundlad med konsolen, men nu kan du alltså välja att köpa den utan, till ca 500 kronor lägre pris och röststyrning som kanske största avbräck.

Neobox, du har att göra helt enkelt! :) Edit: såg att du inte fick den. Hoppas det löser sig! 07/09 Ja det är fan underligt. Till och med som xbone fanboy undrar man vad de håller på med på ms ibland... 06/09 Med tanke på den totala frånvaron av marknadsföring så börjar man ju undra om Microsoft själva glömt bort att att Xbox One släpps här denna vecka. :P 04/09 neeej!!! Jag fick ett samtal tidigare idag från Mediamarkt där jag bokat min Xbox One (Bundlen med Fifa/Forza) där dom meddelade att de inte skulle få in några maskiner pga förseningar hos Microsoft, Hon sa att det var utlovat en kompensation men inte... 04/09 En annan klar fördel med att ha USA som region är att spelen är billigare. Jag kommer nog stå kvar på USA tills röststyrningen fungerar på svenska. De lär väl förr eller senare sätta någon spärr som gör att man inte kan köpa spelen billigare från någon... 04/09 Forza 5 kan spelas gratis med guldmedlemskap i helgen. http://www.gamereactor.se/nyheter/187524/Forza+5+kan+spelas+gratis+med+guldmedlemskap+i+helgen/?sid=cbf0357dabab0ff938f4dbe629da9aa2 04/09 Haha precis :D Kinecten har fått mycket negativitet tack vare skräpet med samma namn som vi fick till xbox 360, men Kinecten till One verkar vara helt underbar för oss som gillar att latja runt med konsolen 04/09 Inga problem och tro mig, efter att du har börjat använda röstkommandona så kommer du önska att all din utrustning hade den möjligheten. ^^ "Lamp - Turn on/off!" *suck* om ändå det gick. =) 04/09 Åfan, då blir det nog en kinect trots allt =) Tack för tipset 04/09 Jag har letat anledning till att handla en ny konsol. Men när jag ser den här listan känner jag bara att det är väldigt lite intressant för att vara så många titlar 04/09
Skicka en rättelse