#The Crew är ett ambitiöst racingspel där #Ubisoft lovar att vi kan åka över hela USA, levla och samla prylar i bästa mmo-stil. När jag testade betan som gick av stapeln för ett par veckor sedan så körde jag hela vägen från Detroit till Niagarafallen. Sen blev jag bländad av solen och körde ner i vattnet.

Mitt tragiska öde var det ingen som bevittnade, men i den nya trailern behöver ingen vara ensam. Den visar upp spelets sociala sidor och frestar med några av de aktiviteter man kan göra tillsammans.

Ahh, ok. Det var tråkigt. Tack för svar :) 14/09 Jag gillade betan oväntat bra, den arkadiga styrningen passade mig perfekt. Blir nog ett köp 14/09 Ja, jag tror att du kommer uppleva att "såhär borde det inte kännas" för det är så konstig känsla så jag vet inte vad. Den är bara konstig och känns fel, även betaforumet hade/har massor av poster/trådar från folk som tycker likadant, så det är absolut... 13/09 Tycker man att körkänslan är helt kass om man, som jag, är helt grön på bilspel? Gillar vad jag har sett från trailers, men det kan ju bero på att jag inte kan ett skit om bilar. 13/09 Tack för svaren, får väl se om man får möjlighet att testa spelet innan köp. Något bilspel skall inköpas inom kort dock :) 12/09 THIS !!!!!!!! 12/09 Spelade betan till lvl 10 (vilket var max) -Körkänslan är väldigt arkadig, kändes väldigt skumt då jag spelat mkt GT5. Men jag vill inte säga att den är dålig. The crew är ingen "simulator". Tyckte dock spelet gav väldigt många Underground2 vibbar vilke... 12/09 Ja, det kan det ha varit. Men att se ett sånt med dagens bilspelsgrafik och körglädje tror jag är coolt. Lite Battlefield men med bilar. 12/09 Om inte alla spelare spelar på en och samma server samtidigt så är det inget MMO. Bara ett online spel. Kan människor sluta förväxla MMO med Online? 12/09 Det positiva: det var väl lite kul att kunna köra "överallt" och vissa utmaningar var väl småkul. Det Negativa: Tyvärr är körkänslan usel, bilarna beter sig helt åt helvete konstigt, man kan tweaka, ja, men det blir aldrig bra. -visst kan jag köpa att... 12/09
Skicka en rättelse