Vi streamar från zombieskuttaren via Twitch.

@12 Calle lyckades överleva första natten efter att #Dying Light drabbat redaktionens speldator, och därmed fortsätter vi att streama när vi recensionsspelar #Techlands kombination av zombieutbrott och parkour-skuttande.

Gårdagens sändning bjöd på några utmaningar (ledarskapsspråk för "problem"); att streama via Nvidias Shadowplay-funktion var uppenbarligen ett dåligt val. I dag testar vi en beprövad metod, vilket gör det trevligare att följa våra framsteg.

Vi besvarar frågor i Twitch-chattten och i den här kommentarstråden i den mån vi hinner (ni kräver ju nyheter på sajten också!). Recensionen av Dying Light publicerar vi senare i veckan. Tills dess – välkommen till twitch.tv/fzplay!

Håller med dig också i att vapnen går sönder alldeles för fort tyvärr men som du säger, Det är en Techland stämpel så bara att stå ut : ). Springer själv runt med 3 olika pick axes just nu hehe. En med elektricitet, den andra med eld och den tredje med... 29/01 Håller med dig, det är ett fantastiskt roligt spel och jag gillar verkligen parkour-inslaget. Dock tycker jag fortfarande att vapnen går i sönder för lätt men det är ju lite av Techlands signum :) Springer runt i min ninjadräkt och powerkickar zombier... 29/01 Du måste spela ca 30min (elr dom 5 första uppdragen) för att låsa upp Co-op läget : ) Sen är det bara att gå till Matchmaking och börja köra :) Dock undrar jag, När börjar man råka ut för "zombie invasion"? 29/01 Spelade detta från kl 21.00 igår kväll till kl 04.00 på natten idag och har nog aldrig haft så kul i ett zombie slaktar spel som detta. Även om zombies bara slaktas om dom kommer i vägen när jag sprintar o hoppar i bästa le-parkour stil över taken. Fick... 29/01 Tror du måste spela en bit först. 28/01 Har just fixat Dying light till PC. Men hur fan får man igång det i Co-OP? 28/01 Den ligger på Twitch, i "Past Broadcasts" (http://www.twitch.tv/fzplay/profile/past_broadcasts). Om allt går som det ska dyker det också upp i vår Youtube-kanal - yotube.com/user/fzplay (http://youtube.com/user/fzplay) 28/01 Nyckelordet är "ca 14:30". Men nu är vi igång igen - du glad? 28/01 14:49 Ingen stream, I'm disappointed. Ni ljög Ni dum Jag ledsen :( 28/01 Fan... Såg rubriken och trodde ni hade publicerat en "riktig" recension :( 28/01
Skicka en rättelse