"Väldigt roligt och sjudande av potential" löd omdömet när vi satte tänderna i #H1Z1 för första gången. Sedan dess har upplevelsen förbättrats stadigt och utvecklarna #Daybreak Game Company (tidigare #Sony Online Entertainment) har blivit belönade med en miljoner sålda exemplar via Steam.

I samma veva som Daybreak-chefen John Smedley berättar detta avslöjar han också att de bannat över 5000 fuskare.

H1Z1 blir free-to-play när det släpps i färdigt skick, men än så länge måste man betala en slant för att få alpha-testa den förskräckliga zombieapokalypsen. Något som många uppenbarligen är intresserade av. Det är dock en bit kvar till huvudkonkurrenten #Dayz som i januari rapporterades ha sålt i 3 miljoner exemplar.

Köpte det vid släppet och har spelat typ 26 minuter. Inte för att jag tyckte det var dåligt, jag hade bara andra spel på tapeten... Får bli att provköra lite framöver. 26/03 Summan man betalade är helt obetydlig och är inte mycket mer än vad ett biobesök kostar. Spelet har gett mig mer nöje nä jag har testat det än vad jag normalt får av ett biobesök sen spelar det inte så stor roll för mig hur det blir när det är färdigt,... 26/03 Det är inte gratis än och alla uppleveser vi har haft med spelet än så länge har lätt varit värda $20. Man får ju också möjlighet att dela med sig av egna ide'er och förslag om man har det intresset. 26/03 $20 ÄR bortkastat på något som är gratis. 25/03 Aah, schysst info! Fortfarande snyltigt, men alltid kul o lära sig nåt nytt! 25/03 Refund lol! Var du en av de som trodde att air drops skulle vara "pay to win"? I så fall är det bara att skratta lite åt det hela nu efteråt men om du forfarande tycker att $20 vore bortkastat så är det ju bra att det finns några få företag som faktiskt... 25/03 Du kanske skulle gilla Battle Royale mer än survival mode, har du provat? https://www.youtube.com/watch?v=s6tEuaykDs0 25/03 Early Access;) 25/03 Det är Sony som stått bakom spelet. 25/03 Köpte det och testade det men det infinner sig bara ett "varför då" hela tiden. Ingen mening, inget mål. Bara lajja runt och egentligen inte göra mer än att försöka undvika bli dödad... av människor. Enda som hela tiden slår mig är att det är tråkigare... 25/03
Skicka en rättelse