#Rockstar må ha försämrat grafiken i #Grand Theft Auto V till Xbox One och Playstation 4, men pc-versionen ser alltjämt ut att leverera en högupplöst och tjusig tillställning som utlovat. I ett gäng nya bilder kan vi spana in Los Santos från dess bästa (?) sida med skottlossning, biljakter och lite sköna naturbilder.

– GTA V på pc är fullständigt optimerat för att stödja all den senaste och bästa hårdvaran med ett överflöd av pc-specifika förbättringar, skriver de i inlägget samtidigt som de flaggar för en kommande trailer för pc-versionen som dyker upp nästa vecka.

Men först alltså de nya, läckra bilderna som ni ser nedanför.

Trevor har dödat Michael. :O :D 30/03 Om man kollar på orginalbilden ja, Inte ens färgerna är korrekta efter komprimeringen ;). FZ http://image-cache.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEwNDg1MjU7czoxOiJ3IjtpOjk1ODtzOjE6ImgiO2k6NTM4O3M6MToiYyI7aTowO3M6MToicyI7aToxO3M6MT... 29/03 ja varför skalar ni ner bilderna? vill ni spara bandbredd så länka till rockstars hemsida där dom ligger ifall ni ska göra så.. konstigt bara ju. 29/03 Detta ser krafthungrigt ut :P 29/03 Bara jag som är så fruktansvärt sugen på video editorn? 28/03 Varför minskar ni upplösningen så väldigt? Från 4K till 1600*900, ni gjorde samma sak sist när det släpptes nya screens, http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150227/sanslost-vackra-bilder-fran-gta-v-pa-pc 28/03 Vore väl helt sjukt annars, med tanke på vilken galen utvecklingstid det haft... Det är ju redan ett misslyckande, så kass grafik hade ju inte gjort det bättre direkt. 28/03 Jo precis, folk verkar väldigt cyniska, max payne 3 rullar alltid över 144 fps för mig, sli profilen är bra och loading times finns ju typ inte med ssd. Så det känns rätt bra tycker jag att det är samma team som fixar med gta v. 28/03 Dock är inget av dessa förutom AC:Unity att räkna som open-world i samma omfattning. AC:Unity är heller inte alls lika teknisk avancerat (inga bilar eller fordon exempelvis) samt att totala kartan knappt är hälften av GTA 5's. Så jag vidhåller vid mitt... 28/03 Som vanligt önskar jag att Rockstar lämnade lite mer information. Jag vill ha de tekniska specifikationerna på burken de körde spelet på. Det kan ju vara så att det krävs tredubbla GTX Titan X för att få spelet att se ut så här och komma upp i tvåsiffri... 28/03
Skicka en rättelse