#Fallout 4 är officiellt och direkt efter att vi frestade ögonen med den första trailern började åsikterna gå isär: vissa tycker det ser ut som föregångaren #Fallout 3, eller rentav som skräp, medan andra är betydligt mer imponerande av grafiken.

För att fortsätta den debatten kan vi spana in ett gäng skärmdumpar som #Bethesda släppt ut på den vida webben. Det är samma material som i trailern men i högre upplösning, och kan förmodligen agera ytterligare vedklabb i debattbrasan som inte lär slockna på länge.

Fläskar man på spelet på en schyst pc lär det väl inte vara några som helst problem med grafiken. Tycker att det ser snyggt ut i sin helhet, och det är väl ungefär exakt det jag är ute efter, och dessutom skulle jag inte vara förvånad ifall screenshots... 09/08 Instämmer. Visst kan det kännas lite "sådär" ibland om ett spel inte faller i smaken, grafiskt, men jag hade inte avstått från att spela det för den anledningen. 06/06 om F4 inte når upp till "standarden" var gäller grafik, då undrar jag var standarden ligger? Är det ett maxat gta v eller kanske ett W3 (som folk tycker inte levde upp till reklamen som gjordes för det)? Själv tycker jag den grafiska utveckling i spel... 06/06 Man ska inte dömma en bok efter omslaget brukar man säga ;) Känns bara som man missar mycke bra spel om man bara går på att det ska va "bra" grafik 06/06 Jag håller med om att grafik är en viktig del av ett spel, men så beror det mycket på vad man definerar som 'bra grafik'. Är det mycket detaljrikedom, effekter, texturupplösning eller antalet polygoner, kvalitén på animationer osv? Det varierar från per... 06/06 Jag säger det, det blir bättre inlevelse när världen har bra grafik. Jag ignorerar all spel med för dålig grafik, man hinner inte spela alla spel som finns så tillbringar hellre tiden med så bra upplevelse som möjligt. Ingen grafik i världen kan göra... 06/06 Varför klaga på detta när det redan finns nya "fallout" med just den estetiken du verkar efterfråga? -->Wasteland 2! (http://www.gog.com/game/wasteland_2_digital_deluxe_edition)<--- 06/06 Tycker de verkar fått fram de där rostiga, flagna färgerna som blir under stark sol. verkar gott. Tycker även vanilla gröna som va i FO3 funkade perfekt.. dock är närkamp rätt uselt i deras motorer så slowmo modden va välkommet in-doors. ps: använde ald... 06/06 Precis så känner jag också! 05/06 En överdrift ja, för att visa poängen. Faktum kvarstår dock att spelet ligger rejält under "standarden". Men grafik är inte allt. Och jag kommer ändå spela spelet och med stor säkerhet ha 200+ timmar. Men det hade varit trevligt om det var vackert samti... 05/06
Skicka en rättelse