Game hade ekonomiska bekymmer redan för tre år sedan och förra veckan stod det klart att det krävdes en ny ägare med djupare fickor för att verksamheten skulle kunna fortgå. Det verkar dock inte ha lyckats och Game har nu gått i konkurs. Därför har man nu börjat sälja ut allt i butikerna till halva priset.

Det innebär att att 400 000 produkter ska säljas och enligt den officiella hemsidan kommer att fylla på butikerna löpande från sitt centrallager. Rabatten gäller på "alla nya och begagnade spel, konsoler, tillbehör, merchandise, Magic-kort, brädspel, Skylanders, Disney Infinity, retrospel och mycket mer".

Konkursen gör dock att öppet köp, bytesrätt och liknande anspråk faller bort - se nedan information från advokatbyrån som anlitats i samband med konkursen.

Klicka för mer information

Allmän information

Reklamationer – Om kund önskar reklamera varor som köpts efter konkursutbrottet skall kunden kontakta den GAMEbutik där varan inköpts för vidare hantering. Kunden har inte någon rätt att rikta anspråk på reklamation mot konkursboet för varor som inköpts före konkursutbrottet. Anspråk på grund av att reklamation ej kan göras för varor som köpts före konkursutbrottet kan anmälas till konkursförvaltningen enligt nedan.

Öppet köp – GAME kan inte längre erbjuda öppet köp eller lösa in öppet köpreturer. Detta gäller även om kunden köpt varan vid en tidpunkt då GAME erbjöd öppet köp.

Bytesrätt – Bytesrätt kan inte erbjudas vare sig för varor som köpts före konkursen eller för varor som köps efter konkursutbrottet. Presentkort – Från och med den 8 juni 2015 kan GAME inte lösa in presentkort och heller inte sälja fler presentkort. Anspråk på grund av presentkort som inte kan utnyttjas kan anmälas till konkursförvaltningen enligt nedan.

Trade-in-kort – Tillgodohavande på trade-in-kort kan från och den 8 juni 2015 inte utnyttjas. Anspråk på grund av tillgodohavanden på trade-in-kort kan anmälas till konkursförvaltningen enligt nedan.

Bonuspoäng – Intjänade bonuspoäng kan från och den 8 juni 2015 inte utnyttjas. Eventuella anspråk på grund av att intjänade bonuspoäng inte kan utnyttjas kan anmälas till konkursförvaltningen enligt nedan.

Dela med dig av dina fynd i kommentarerna!