Den buggiga pc-versionen #Batman: Arkham Knight går fortfarande inte att köpa, och ett läckt mejl skvallrar om att spelet inte kommer vara i anständigt skick förrän till hösten. De som hann köpa spelet innan försäljningen avbröts kan dock se fram emot en patch som ska landa någon gång i augusti.

Detta meddelar #Warner Bros. Interactive via Steam. Patchen ska lösa många av de problem som uppmärksammades i juni, men vi vet dock inte exakt vilka. Mer information är att vänta de närmsta veckorna, och fram tills dess kan ni läsa hela uttalandet nedan:

Klicka för mer information

As an update, Warner Bros. Interactive Entertainment, Rocksteady and our partners are targeting an interim patch update for existing players to be released in August. This update will address many of the issues we listed in our June 27 update. We will provide additional details as we finalize that interim patch over the coming weeks.

We would like to thank you for your continued patience and invaluable feedback. We are continuing to monitor and listen for any additional issues and are driving towards a full update for everyone as quickly as we possibly can.

Warner Bros. Interactive Entertainment

benchmark in-game med v-sync på visar i olika scenarion 45-60 fps. När du väl drar igång de är de låst till 30, med allvarlig Vram förlust och stutter vid fighterna.? 08/08 Det finns ingen annan bransch där det frekvent släpps produkter som är i så ofärdigt skick som många spel idag. Och i fallet med Arkham Knight så har ju WB fört spelarna bakom ljuset på mer än ett sätt. T.ex släppte de en 60fps-trailer, men när spelet... 21/07 Och det faktum att speltestare har gått ut å sagt att Warnerbros var medvetna om felen i flera månader innan släppet? Finns för övrigt gott om banscher där folk sparar in pengar på välja billigare material och liknande, kvaliten blir därefter. 20/07 Det är cyniskt som fan. I vilken annan bransch antar man att om det finns brister i produkten att de medvetet skitit i vilket? 20/07 Allt det här är ju så onödigt. 20/07 http://adaptershack.com/m/files/www.imageleech.net_data_media_1_haha_oh_wow.jpg 20/07 Det är möjligt dom hade fixat det förr eller senare men jag tror inte för en sekund dom hade slutat sälja spelet helt, tror också patcharna hade haft lägre prioritet. Sen tycker jag inte det är speciellt cyniskt tänkande, bara logiskt tänkande, det enkl... 20/07 Det är spekulationer som är orimliga att göra numera. Jag förstår att det är coolt att anta att det inte finns några företag kvar på jorden som faktiskt kan erkänna att dem har gjort ett misstag utan att någonting som steam refunds påverkat dem, men det... 20/07 Hoppas att dem skäms. 20/07 nej detta kan man vara utan tills man läst att spelet funkar som det ska, vill inte spela ett trasigt spel speciellt inte detta :( 20/07
Skicka en rättelse