I början av juni fick vi veta att Windows 10 lanseras den 29 juli. Nu är vi där och kan plocka hem våra gratisexemplar av #Microsofts nya operativsystem. Uppgraderingen sker i omgångar och det kan dröja en stund innan alla installerat Windows 10.

Men när du väl installerat och lattjat runt lite ska vi förstås diskutera nymodigheten. Flyter det bra? Har du stött på några förödande buggar? Vad tycker du om utseendet? Märker du någon skillnad när du spelar? Hoppa ner bland kommentarerna och gör din röst hörd om allt som har med Windows 10 att göra!

Har du frågor om installation, licensnycklar och annat som hör Windows 10 till? Då hittar du kanske svaret i Den stora Windows 10-tråden av Theade.

Verkar riktigt nice. Men det är väldigt jobbigt att min touchpad har ballat ur helt på laptopen. 06/08 Jag tror att det ju bara måste bara gälla C:. E: ska inte påverkas alls. Lycka till! 31/07 Yes! Det gick ju skitbra och smidigt! :) 31/07 Fråga: Jag har 2 partitioner på min hårddisk. C: och E: Win7 ligger på C (såklart). Om jag under installationen av Win 10 på frågan "Choose what to keep" väljer "Keep Nothing", är det då bara C: som deletas och nyinstalleras eller påverkas partion E ock... 31/07 Min skanner fungerar bara med Windows 98/XP i virtuell maskin. Är lika glad för det. 31/07 Kör "Media Creation Tool" istället. Sen för att ta bort eventuella installationsmappar/filer, när du uppgraderat till w10, så kör du diskrensaren. Jag hade ca 25GB inkl. windows.old mappen som låg o skräpade. Du kan inte återställa till gamla OS om du... 31/07 Windows update: "uppgradera till Windows 10 Home - Status: Misslyckad" Felinformation: "kod 80240020"? Fått 3st såna här? Någon mer som har samma problem? EDIT: 4st nu :( 30/07 Har suttit med installationsfilen klar och funderat nun sedan igår på om jag skall installera. Men min tvekan är om Swedbankinloggning fungerar med WIn10 dvs bank ID på fil. Någon som vet ? har lusat nätet men inte direkt funnit. och på Swedbanks sida... 30/07 Slut support XP katastrof. Läser Win 7 bäst före datum kommer också så installerade Win 8 för sinnesfridens skull Tablet meny (fula ord) men 8.1 gjorde det användbart. Min scanner fungerar inte i win 8.1. så jag har kvar hela min XP pc som "scanner" (fu... 30/07 På min windowsplatta blev toutchen galen. Win10 helt obrukbar på den. Spel pc och servern samt Nuc var det inga problem. Varken bättre eller sämre än Windows 8 tills directX 12 kommer. 30/07
Skicka en rättelse