I november kan alla Star Wars-fantaster frossa i konflikten från en galax långt, långt borta när #Star Wars: Battlefront lanseras. Men det blir med ett uttalat multiplayer-fokus där det helt saknas kampanj för den ensamma spelaren. I en intervju med Gamespot berättar #EA-chefen Peter Moore att det inte är något som de tror kommer skada spelet eller dess försäljning:

– Det är väldigt få som faktiskt spelar singleplayer i den här typen av spel. Det är vad datan avslöjar, berättar Moore.

Låt oss ta reda på om den uppfattningen stämmer här på FZ. Om det hade funnits en singleplayer-kampanj i Battlefront: hade du spelat den? Eller skulle du hoppat direkt till multiplayer oavsett? Rösta nedanför!

Bullshit Fokusera och fokusera. Man lägger samma energi på mp och ingen på sp så har man frigjort tid till annat. DLC och andra spel exempelvis. Det kommer nog innebära att mp-spelet blir billigare. Eller vänta nu... 15/08 Tråkigt. Om de hade ansträngt sig kunde de gjort en hur bra kampanj som helst med Battlefront. Finns det folk som köper CoD enbart för kampanjen så finns det folk för Star Wars. Visar bara hur innehållslöst spelet kommet bli. EA är inget annat än snåla.... 15/08 Svårt att göra kampanjen > Släppa den separat > Dela upp priset på hela spelet så båda inte kostar 600 > Profit 15/08 måste ha missat detta, vart har det gnällts om att det existerar en SP-kampanj? 15/08 Jag hade förmodligen spelat kampanjen då jag spelat både Battefield 3's och 4's kampanj men jag förstår samtidigt att majoriteten inte gjort det. Jag spelade till och med Counter-Strike Condition Zero för helvete! 15/08 Har alltid spelat igenom single-player delen, så det är ju synd att det inte kommer att bli av. Men som så många här redan har skrivit, a) DICE är inte bäst på skriver kampanjer b) antagligen baseras beslutet på BF data vilket kan kännas fel i jämförels... 15/08 Ja vad ska man säga, när det finns ett SP-läge gnälls det att det finns, när dom väl skippar det gnälls det med. Helt otroligt vad alla gnäller och spyr galla på denna sida. 15/08 Jeflar man blir bara mindre & mindre sugen efter varje nyhet man läser om detta spelet. 15/08 ......Du verkar missa poängen med korven. Hört talas om kampanjer? Samt att SP och MP behöver inte vara ömsesidigt uteslutande. Resursfråga enbart i detta fall. Vissa lirar bara SP. Andra bara MP. Några båda. 15/08 Med denna information, kommer det släppas som ett 300kr spel (yeah right). http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150418/star-wars-battlefront-fyra-planeter-60-fps-pa-konsolerna-och-mycket-mer-info Inget mod stöd denna gång heller antar jag? EA ni förstår... 15/08
Skicka en rättelse