I det kommande dlc:t ska vi glida runt i Gotham City med stil. (Om du nu ens kan göra det, vill säga.)

Nej, det går förstås inte att skriva om #Batman: Arkham Knight utan att nämna den stora buggiga och glitchiga elefanten i rummet: pc-versionen är fortfarande söndertrasad och lär inte lagas förrän under hösten. Men andra team jobbar med andra saker, som det här dlc:t där vi får iklä oss Michael Keatons drygt 25 år gamla dräkt och dundra runt i hans batmobil som om det vore 1989 igen.

Dlc-paketet inkluderar också banor för åkdonet som bland annat influeras av Pingvinens högkvarter i 1992-uppföljaren Batman Returns. Men i den här fylliga videon från #Rocksteady Studios poängterar de att de tagit de mest ikoniska bitarna från filmerna och mejslat samman dem för att ingjuta en "best of"-känsla. Av utseendet att döma skulle Tim Burton varit stolt.

Fan, måste vi i Europa vänta tills imorgon istället? EDIT: nvm, man fick gå in via psn store och köpa och inte via spelet. 18/08 https://www.youtube.com/watch?v=aayF4Ugzsrw <-- ny trailer till det hela, om man kollar i slutet finns det en liten spoiler för nästa pack. 18/08 Förutom ett antal FPS drop lite här och var så hade jag inga problem med spelet. Nog det spel i serien jag haft minst problem med. Arkham City hade ju sin mytomspunna grateproblem där man inte kom in i torn pga. att grates helt magiskt blev icke interak... 17/08 Taget. 16/08 Mjo, men Arkham City lät dig klä dig i en TAS-skin för både Batman, Robin och Catwoman, något som också bör dyka upp i Arkham Knight. Vil ju givetvis även se andra Batman-versioner också, Christian Bales båda designer och Batman v Superman versionen lik... 15/08 Huvudsakliga inspirationen för "Arkham"-serien är redan TAS. Så lite trist att göra samma fast lite mer kan jag tycka. Förutom att vara huvudsaklig inspiration för den grafiska och narrativa stilen så är Paul Dini som var lead writer för TAS också lead... 15/08 Batman; TAS härnäst hoppas jag, vore kul att se ifall de lyckas göra den versionen bra i cutscenes. 15/08 Beroende på när du spelade det så hade du förmodligen det. Tänker främst på alla försvunna grafikeffekter som först, delvis, patchades in för ett tag sedan. Väntar själv fortfarande på att kunna spela spelet... sista gången jag någonsin förhandsbokar... 15/08 Jag måste ha haft en jävla tur, hade inte ett enda problem med pc versionen av spelet ;S 15/08 Har nästan enbart gott att säga om Nolans batmanrullar, men batmobilen i Burtons rullar är sjukt mycket vassare. 15/08
Skicka en rättelse