Fyra minuter med drakar, lömska bakhåll och en intensiv bossfight!

När Joakim Kilman nyligen spelade #Dark Soul 3 var han något kluven. #From Software frälste världen med sina infernaliskt utmanande spel men har de tillräckligt mycket idéer för att göra ett tredje spel rättvisa?

Det svarar inte den senaste gameplay-filmen på men visar samtidigt upp strider mot fula skelett, en stingsling drake och en för serien lagom stor boss.

För min del får de gärna fortsätta så som de är.. Men vad jag förstått så kommer inte Souls/BB spel ligga på agendan efter DkS3. De har andra IPs under sitt tak de ska jobba med, bland annat ett ninja spel.. Och ett ninja spel av From Soft,,.. rysningar... 21/09 Hade inte spelserierna jag nämnde samma problem? 19/09 Tror inte det kommer ske direkt. Spelen i grunden är riktigt bra, men allt runt omkring är exakt samma och börjar bli riktigt jäkla tråkigt imo. 19/09 Kanske kommer nu med fjärde spelet, ungefär som Call of Duty-serien. Även AssCreed började väl främst få kritik för same old same old i samband med fjärde släppet? 19/09 Fan av serien så ska bli kul ! Men när ska detta få kritik för att inte vara mer innovativt ? 19/09 Ala Demon Souls :D Asså, grafiken, precis som Bloodborne, fast Souls gameplay... jag blir så exalterad! 18/09 Vid 2.43 så castar han ett miracle och förlorar på den blåa mätaren så verkar som det! och tar en "mana" potion :) 18/09 ALdrig varit intresserad av den här serien men jag måste säga att det bossen var nog en av de coolaste jag sett på år och dar! Vilket mästerverk till skapelse! 18/09 5e spelet och exakt likadant. What the point? Rulla omkring etc. Älskar spelen för vad dom är, men rullandet är det tråkigaste och absolut fånigaste med hela serien. 18/09 Gött med tiding gameplay Ser ut att kunna bli roligt, rörelserna ser snabba och responsiva ut. Hoppas bara inte man måste reparera sina vapen efter 5 fiender i detta också. Gillar inte att köra med magi. 18/09
Skicka en rättelse