Se en fantastisk återgivning av världens mest mytomspunna bergsmassiv.

Reddit (såklart) har grävt fram den här ett år gammla Imgur-posten, gjord av användaren TheTrippingKangaro0. Han eller hon har återskapat hela Mount Everest-massivet i Minecraft, med hjälp av mjuvaran World Painter.

Vi är sjukt imponerade och sugna på att dra igång Minecraft igen, för det här är så nära vi någonsin kommer att komma att bestiga det mytomspunna berget.

denna diskution spårade ur rejält. Minecraft mt evereset slutade i jag vet inte vad :O 03/10 Som på gamla goa tiden! 03/10 Du lägg battlefield åt sidan samt cod och andra action spel, du lever uppenbarligen i en liten fantasivärld. Dom spelen är inga bra sanningens sägare, fredstrupper finns i krig och är där för att hålla ordning på vissa ställen där dom beordras att vara.... 03/10 Sverige som land krigar inte mot något annat land. Vi hjälper till att stoppa terrorister, ja. Men om du anser det vara att Sverige är i krig så får det så för dig. Du är en sån där passiv typ som står och tittar på när andra blir misshandlade också ell... 02/10 Nej det är inte fredstrupper, fredstrupper bevarar fred och kan inte existera i krig. Det här är Svenska insatsstyrkor som, även om de inte står på frontlinjerna, deltar på en av sidorna i krig. De soldater vi precis har skickat till Irak utbildar solda... 02/10 Fast sverige strider inte rent generelt, vi skickar fredstrupper som ska hålla ordning, inte precis att vi skickar ut en pluton som ska mata ner så många isis soldater vi bara kan. Vi kan ju inte göra Mona Sahlin förbannad, hon älskar ju is och vill hjä... 02/10 Just nu aktivt i Malis inbördeskrig och i Irak, kriget mot IS. En komplett lista hittar du här: http://www.forsvarsmakten.se/sv/var-verksamhet/internationella-insatser/pagaende-internationella-insatser/ 02/10 Är det någon som spelar på de här imponerande verken då, annars är det ju egentligen bara väldigt tidskrävande pixel art? 02/10 Jaså du delli. Vilket krig är Sverig aktivt i menar du? 02/10 Jo, att intervenera via FN i väpnade konflikter för att skydda civilbefolkningen är ju samma sak som "att vara aktiva i krig mer eller mindre"... 02/10
Skicka en rättelse