Ljussablar och speeder bikes, hell yeah.

Spelar du fortfarande The Old Republic? Du vet, MMORPG:t från Bioware som nu kommer med sin femte expansion, men som ingen någonsin pratar om? OK, läs vidare.

Knights of the Fallen Empire-expansionen har släppts, och i den spelar man Outlander, en "veteran från the Great Galactic War". Som denne måste du ta dig an den odödlige kejsar Valkorion. Tillägget kommer komplett med en level 60-karaktär utifall du inte har någon lämplig kandidat. Det nya leveltaket hamnar på 65.

Se releasetrailern nedan!

Hade inga kompisar som spelade spelet. Spelade originalspelet i kanske mindre än 24 timmar innan jag tröttnade totalt. 449 kr eller vad spelet kostade vid släpp rakt ner i sjön för mig haha. Hoppas verkligen de gör en uppföljare till Knights of The Old... 30/10 Flashpoints raids och samt pvp är kul med kompisar. 30/10 Synd att spelet är en enda stor grindfest utan dess like :/ Gillar verkligen storyinslagen men det präglas verkligen av monotoni. 29/10 Största misstaget att göra MMO av The Old Republic eran. Fan vad jag saknar ett KOTOR 3. 29/10 Gillar storyn, men det är TOTALT utan utmaning samt all tid man lagt på att utrusta sin companions (grinda Yavin 4, anyone?) är bortkastat. Jag gillar expansion än så länge. För mig som 99,9% av tiden spelar solo (gruppar bara om jag måste, folk överlag... 29/10 Jamenvafan.. Gör ett nytt KoTOR istället! 28/10 Du kan få tillbaka dem när du är klar med storyn genom att använda dig av en terminal i basen om jag inte minns helt fel. Läste det någonstans på forumet. Det jag ogillar med expansionen är att jag (i alla fall än så länge) inte kan spela med min kompis... 28/10 Känns som de bara är jag som spelar detta typ :/ 28/10 Halvbra story helt utan utmaning. Förlorade som mest 5% hp under alla fighter från chapter 1-9. Då räknar jag dock inte PvP. Spelar bara Swtor pga storyn och jag hoppas att dom andra kapitlen blir bättre. 28/10 gjorde dread fortress Storymode som lvl 55 när vi var klara var jag 64 :P tog sista levelen i en tactical flashpoint en del nasty buggar och tex commandos förloarde sin healing probe så det gjorde healing lite svårare :P 28/10
Skicka en rättelse