Du kommer även att få ett avsågat hagelgevär.

Idag startar The Division-betan för PS4 och PC (Xbox One-ditot startade igår), och i samma veva utannonserar Ubisoft och Massive hur spelets kommande dlc-program kommer att se ut.

Man kommer att rulla ut tre "expansioner" som kan köpas separat eller via ett säsongskort (season pass). Fördelarna för de som köper säsongkortet är enligt Ubisoft ett "gratis" avsågat hagelgevär, lite kläder och vapenskins samt det något kryptiska "särsilda månatliga fördelar inklusive exklusivt innehåll och specialhändelser."

Dlc nummer ett heter Underground, och tar oss med till New Yorks underjord (vi antar att det innefattar tunnelbana, kloaker, kulvertar och så vidare). Där ska man kunna spela co-op med upp till fyra andra spelare.

Det andra dlc:t kallas Survival och handlar som namnet antyder om överlevnad mot alla odds i hotfulla miljöer.

Dlc nummer tre heter Last Stand och även om inget mer avslöjats så gissar vi att det handlar om någon form av Horde-läge i Left 4 Dead-stil.

Utöver betal-dlc kommer man att släppa ett antal gratisuppdateringar, inklusive nya spellägen.

Man är ännu inte utannonserat något pris för säsongkortet. The Division släpps 8 mars.

Jag brukar bjuda mig själv på kaffe efter att jag själv bytt däck ;) Jag kan gärna betala en rejäl peng för ett bra spel, men kom igen, att betala för extra vapen? Då kan man ju kalla det spelfusk, du betalar för fördelar i ett spel?? Pay2win..... 01/02 Gör vad du vill :) 31/01 Men det är ju inte vapnet du betalar för, det är ju en bonus om man förhandsbokar ett season pass som jag har förstått det. Det är ju som att man blir bjuden på kaffe när mekanikern byter däck... 31/01 Ja men att ta extra betalt för te.x ett hagelgevär i ett spel..... Herregud geväret borde ju redan finnas, inte fan ska man behöva betala för något som redan ligger lagrat i spelet?? 31/01 Köpte gold edition och körde betan igår. Klarat allt som går och jag är rätt hoppfull. Hjärtat är fortfarande lite svagt efter förlusten av tabula rasa, detta är nästan lika bra. Ska man köra detta bör man han season pass tror jag. Blir nog ganska tråki... 31/01 Det går ju inte att jämföra då mot nu, när man skapade spel förr fanns ej möjligheten att få ut extra innehåll förutom kanske till PC genom expansioner men för detta krävdes att man skicka ut det på skiva som i sig kostade mycket mer. Detta medförde att... 31/01 Första spelet jag förbokar av ubisoft (då assassins creed spelen får mig att bli sömnig.), samt ett season pass. Blev överraskad av att det är så snyggt detaljerat. Förväntade mig mycket sämre kvalitet. Man ska inte alltid lyssna på nättrollen förrän... 31/01 Efter att Jag har lirat betan så blir det inte ett köp till fullpris. Det känns som fokuset har varit att maxa ut sandlådan med så mycket ögongodis och fluff att det som kommer att vara spelets kärna kommer med DLC'n. 31/01 Abandon Ship! Mina pengar kommer läggas på Xcom 2 och Dark Souls 3 istället 30/01 Ditt argument håller inte, förr i tiden fick man ett helt spel när man handlade. Nu ska man kräma ur varenda krona som går att komma åt, och på ett väldigt fult sätt. 30/01
Skicka en rättelse