Äventyren fortsätter i Valves The Lab - korvhundar är VR-människans bästa vän.

Är man sjuk samma dag som något så ballt som HTC Vive lanseras på riktigt, och som därmed fick en hel drös med nya spel att leka med, är man ivrig att slänga sig in i den virtuella världen. Just detta hände Joakim Bennet som knappt kunde vänta på mikrofoner och kamera innan han drog in i VR-demot The Lab som #Valve själva står för.

Det blev kärlek vid första ögonkastet med en korvhund, svindlade höjder, gamla bekanta och väldigt många skratt. Känsliga tittare varnas också för en och annan svordom. Tänk på barnen.

Till sist, dagens favorit! Jocke besöker mystisk hydda med tentakelbärande troll och små mattflygande varelser. Kort men gott!

...and in other news, a game journalist crawled on the floor and befriended a hot dog... 11/04 hahaha fan vad jag skrattade åt första klippet. Kan bero på att jag är skittrött 09/04 Vi har kört 5-meters hdmi-sladd för capture-dosor, och det funkar kalas. Strömmen förlänger du enkelt med vanlig grendosa. Orosmomentet är USB. Vi har ingen lång liggande, men man kan googla specifikationerna för USB 2. Ska man tro den här sidan (http:/... 08/04 Tack för svar :) Klart ni har lite gamla kablar liggandes :) 08/04 Det är ström, hdmi och usb som måste förlängas. Får se vad vi kan göra. 08/04 Tack Jocke, blev ett köp efter ha sett dig krypa runt på golvet och lekt med en korvhund :D 08/04 Som Dota-nörd så blev jag helt såld efter klippet med "tentakeltroll", måste ju ha en sån där! Förövrigt så borde ni låta någon på redaktionen som spelar Dota2 (måste väl finnas någon?) testa det där och filma, hade varit roligt o se. Så gott som allt... 07/04 Fz: Kan ni se om det är möjligt att förlänga usbn mellan. Dator och boxen? Ser massa folk som frågar runt på nätet men ingen testar. Ni är mitt sista hopp om att få svar på frågan annars måste jag börja tänka datorflytt. Testa med typ en 3m usb om ni... 07/04 Vi kanske får tid att spela in en dungeon crawler imorgon. Riktigt fult, men med galen inlevelse. Kändes som ett riktigt spel, liksom. 07/04 Tror "tyvärr" att det ligger något i det där med inlevelseförmåga. Det kanske sitter lite djupare hos vissa, svårare att plocka fram. Men med det sagt fanns det andra demos som jag totalratade för att jag inte kände närvaron, men som andra gillade skarp... 07/04
Skicka en rättelse