#Blizzard stängde ner privata WoW-servern Nostalrius som körde vaniljutförandet av #World of Warcraft. Folk blev upprörda, men snart ska Nostalrius-gänget på möte med Blizzard – något som dragit igång spekulationer om att någon form av old school-WoW kan bli verklighet (igen).

Mitt under detta spännande händelseförlopp trycker vi på paus och ställer frågan: var World of Warcraft bättre förr? Om vanilj-WoW återuppstår, kommer du vara först in på servrarna med mer tidskrävande grind, pvp mellan Southshore och Tarren Mill, samt raids för 40 personer? Eller föredrar du lättillgängligheten från moderna WoW med looking for group, strömlinjeformade quests och flying mounts?

Rösta på din favoritepok från spelet nedan och motivera dina åsikter bland kommentarerna!

Nu har jag inte spelat Vanilla, men jag slår härmed ett slag för TBC. Det kändes som att det var en ganska lagom nivå. Heroics var bra nivå på (något som slog mig när WOTLK kom - du kunde mer eller mindre direkt plocka en paladin tank och AOE-tanka hela... 02/05 Kanske skulle skicka omröstningen till blizz, och påminna dem om vilket bra jobb de har gjort med de senaste exp. till wow. 02/05 Håller inte riktigt med. Innan WoW hade jag spelat två andra MMOs, så WoW var inte nytt för mig, men endå var WoW vanilla rätt speciellt. Det som gjorde det speciellt var gemenskapen genom dungeons, och att det hade Blizzards snygga polerade GUI och int... 02/05 Jag hade velat rösta på "Aldrig" men tyvärr fanns inte det valet ^^ 02/05 Kan ju bara tala för min egna del och jag är en slöspelare och gillar att utforska och bara springa runt och titta på spelet och hitta dolda saker eller lyckas ha ihjäl Rare mobs och sådant. Därför gillar jag i regel alltid expansioner då jag aldrig är... 02/05 Men herregud vad jag hatar alla er vanilla supporters, varenda gång man hamnar i ett raid eller en dungeon så dyker ni upp med eran nostalgi och negativitet. Det ser ut som det gör och det är fortfarande världens bästa och största spel, dra till era pri... 02/05 https://cdn.meme.am/images/300x/1166079.jpg 02/05 Antagligen för att lvl 40-50 saknade content vilket gjorde att man fick grinda mobbs till stor del för att levlaupp till nästa nivå så man kunde köra nästa lilla klump quests innan det var dags att grinda igen. lvl 40-50 var ju ökända tråkmurar på den... 02/05 Det finns ju pet battles! (Rent skräp), och de många intressanta raids & dungeons oh riiight det var ca 10 år sen. 02/05 Dom tankarna är du inte ensam om! Jag skulle vilja se ett nytt WC 4 som utspelar sig ca 200 år framåt i tiden som bygger upp en ny berättelse och sen tar dom den världen in i ett MMO. 01/05
Skicka en rättelse