Vi vet sedan tidigare att #Telltale Games jobbar på ett episodbaserat spel med Batman. Enligt Telltale själva ska det handla om en evolution av det vi hittills sett från dem, med betydande steg framåt både teknologiskt och kreativt. Vilket kan betyda lite vad som helst. I övrigt har det inte funnits tillgång till jättemycket information, men nu vet vi åtminstone när spelet släpps. Ungefär.

Någon gång i augusti släpps det första avsnittet för digital nedladdning. Det exakta datumet ska vi få veta nästa vecka, samtidigt som spelet avtäcks med en trailer.

Vill du hellre köpa en fysisk utgåva får du vänta till den 16 september. Den innehåller det första avsnittet, samt tillgång till övriga delar allt eftersom de släpps.

#Batman: A Telltale Games Series släpps till PC, Mac, Ios, Android och konsoler. Det finns ett gäng skärmdumpar för allmän beskådan på Telltales blogg.

lol.. det är så lång tid mellan episoder i Telltaleserierna så man hinner glömma vilka serier som inte är klara och vilka som är klara. Minecraft storymode är iaf inte klar och det är låååång tid mellan episoderna, kan iaf rekomendera den serien för den... 17/07 Ja det var väl bara en minigrej vilket är mycket synd för den var tokbra enligt mitt tycke. De skulle gjort ett längre äventyr. 17/07 Michonne-delen är väl klar? Tror det utspelar sig bara under ett gäng avsnitt när hon var borta från tv-serien. 17/07 Men.. ska dom inte släppa resten av Minecraft storymode och the walking dead Michonne först ? Har ju väntat toklänge på resterande delar ju av dessa serier. 16/07 Håller verkligen med. TWAU var så in i helvete bra i mitt tycke. Utan att veta är jag dock mycket tveksam till om det blir någon andra säsong. Batman ser dock ut att kunna bli riktigt bra. 16/07 Älskar Telltale, The Walking Dead är ett av få spel som fått mig att gråta vid fler än ett tillfälle :P. A Wolf Among Us är också ett grymt spel. Har stort förtroende för Telltale men snälla släpp säsong 3 av TWD snart plz! 15/07 Jag är, jag vill ha säsong 2 på The Wolf Among Us! 15/07 Mmm, det här är man lite sugen på. Blir första gången jag plockar upp ett Telltale spel sedan Back to the Future. 15/07 Jag har läst att episoderna kommer att släppas med 1 veckas intervall likt en TV-serie. Alla episoder är med andra ord mer eller mindre klara innan den första episoden släpps. Återstår att se om det verkligen blir så. 15/07 Jag tycker snarare att väntan börjar nu med tanke på att telltale tar tre år på sig att släppa varje episod :D 15/07
Skicka en rättelse