Framåt slutet av månaden beger sig #Forza Horizon 3 ut på vägarna till Xbox One och Windows 10. Co-op tillsammans med tre polare samt stöd för Xbox Play Anywhere ska locka till köp. I kombination med ösig gameplay, förstås.

Mer av den varan blir det i det senaste filmklippet som visar upp 12 minuter från spelet. Rikta ögonen nedåt för att se några olika typer av fordon som röjer runt i läckra miljöer.

http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20161214/halkiga-forza-horizon-3-dlct-blizzard-mountain-ar-slappt/ 01/01 http://forzamotorsport.net/en-US/games/fh3 28/09 Förbokade det (till pc) idag! :D 19/09 Antagligen Rivals, vilket inte var lika roligt som Hot Pursuit enligt mig iaf. Synd att Bizarre inte fick möjligheten att testa på att göra ett NFS-spel med, men men, många utav dom jobbar med Forza Horizon-spelen. så det är väl deras version utav NFS... 04/09 Hm.. kanske inte var NFS:HP jag testade. :) Har för mig att det var den som finns i EA-Vault men det kanske var en annan av alla NFS. Det fanns ingen cockpitvy har jag för mig. 04/09 2an var klockren och klart överlägsen NFS 2015. 3an ser ut att följa i samma spår. 04/09 The Crew och NFS 2015 är väldigt olika, finns inte mycket likheter spelen emellan. Rebooten Hot Pursuit är dock ett av de spelen jag haft mest kul med. Ett klockrent spel i mina ögon, däremot är det inte så mycket NFS som man var van vid från tidigare... 04/09 Ser riktigt trist ut. Dirt rally rekommenderas varmt. 04/09 Är väldigt hypad inför det här spelet. Men skulle aldrig någonsin tänka mig att förhandsboka ett spel. Speciellt inte spel som enbart går att köpa från Windows Store. Har varken ingen aning om spelet lär ha fullt stöd för ratt och multi-monitor. Och Int... 04/09 Testade The Crew via Games for Gold efter att spenderad månader i FM2.. Klarade max 30 min innan jag raderade skiten. Har inte testat NFS 2015, men om det ens är i närheten av TheCrew eller smörjan som var NFS Hot-Pureshit så finns är det nog goda chans... 04/09
Skicka en rättelse