Betalkortet har knappt hunnit svalna efter Black Friday-rean, men redan är det dags för en ny lågprisvåg. Den här gången är det Gog.com som försöker förföra din köplust. Och man går ut hårt: #Neverwinter Nights blir ditt gratis om du kniper det inom kort. I övrigt reas en rad rollspel ut, däribland #The Witcher 3, #Neverwinter Nights 2 och #Divinity: Original Sin.

Också Origin lockar med gratiserbjudande: under begränsad tid får du Peter Molyneux gamla hederliga #Dungeon Keeper kostnadsfritt.

Om betalkortet överlever den här rea-attacken får du lägga det på gödning ett tag, för den 22 december verkar Steam sparka igång sin vinterrea. Den ska pågå till den 2 januari 2017. Det menar i alla fall folk i Neogaf-forumet, och uppgiften ska ha bekräftats för Eurogamer.

Något att se fram emot medan du väntar på att konkurrenterna kontrar. Ska vi tippa andra advents-rea på söndag?

Skicka en rättelse
Jo, det är sant. Men också många som bara köper under reor, eller köper ett par fullprisspel annars och sedan på rea köper dom de där extraspelen som dom inte hade råd med till fullpris. 02/12 Ah jag har bland annat just Arena bland mina nya spel... men ju mer jag tänker på det, desto mer börjar jag tro att det kan ha varit den där launch driven de körde när de fixade GoG Galaxy eller vad klienten heter, där fick man ju en del gratis som jag... 01/12 Om det var ett tag sedan du använde GoG så kan de bero på att de numera räknar varje spel för sig det gör att man kan välja vilken del av ett spel man vill ladda ner istället för, som tidigare, få ner alla. Kanske är det anledningen till att det finns... 01/12 Problemet med just GOG är att de alltid ger än spel gratis som man redan har. Gav bort tre nycklar idag. https://www.gog.com/news/upgrade_to_the_witcher_3_wild_hunt_game_of_the_year_edition :D 01/12 Dom har Witcher 3 GOTY för 300. (mycket bra pris med tanke på hur mycket som DLC innehåll det finns). Lustig grej förresten: Jag köpte Witcher 3 på GoG och sedan varje DLC var för sig, med andra ord aldrig GOTY versionen men dock allt innehåll. Idag fic... 01/12 snarare så att reorna ses som extra klirr i kassan. finns ju massvis med folk som köper spel som dom aldrig spelar på reorna och inte alls säkert hade köpt spelen till fullpris :) Själv så köper jag endast på rea om det är ett spel jag ska spela, jag... 01/12 alltså jag tror jag precis fick 25 nya spel tack vare att jag tryckte ja tack till neverwinter nights? helt sjukt haha 01/12 Så mycket som säljs under reorna borde få dem att förstå att lägre priser säljer. Men dom kanske har högre priser annars så att man skall köpa ännu mer på reorna.(?) 01/12 Tack för rättelsen, är så van vid att de har samlingar även på torsdagar=) 01/12 Har inte blivit mycket köp för mig heller, tack vare HB så har det blivit färre köp av Steam och istället har jag kunnat lägga pengarna på att köpa spel på GoG. Merparten av de spel jag äger på Steam är delvis spel jag köpte när de var nya och en mycket... 01/12