Så här skulle det ha sett ut när vi återvände till ett snöigt Ravenholm.

Ny dag, nya #Half-Life-rykten. Om bilderna som läckt ut och publicerats hos Valvetime (och gissningsvis snart hela internet) är av den äkta varan är oklart, men ... vem vet?

Alstren ser du i bildspelet undertill och dessa påstås visa nedlagda #Half-Life 2: Episode 3 som utvecklades under 2005 hos #Junction Point, som sedermera gjorde Epic Mickey under ledning av Warren Spector. Vi ser ett snöigt Ravenholm, men detta ska inte direkt ha att göra med det (lika) nedlagda #Episode 4, som utvecklades av Dishonored-teamet på #Arkane Studios.

Av de läckta filerna framkommer att äventyret skulle inledas med att spelaren kraschlandar i ett lager medelst en gondol och vaknar upp i ett rum tillsammans med karaktärerna Duncan och Scooter. I närheten finns en tågstation och på gatorna rasar strider mellan rebeller och Combine-soldater. #Valve har inte kommenterat bilderna – och lär inte heller göra det.

Tänk om ... vi hade fått Half-Life: Episode 3 signerat Warren Spector och Episode 4 från Arkane Studios? Det låter som våta drömmar men en gång var de på väg att bli verklighet.

Tack till Theade för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse
@cdx873v: Fast Valve förnekar ju att Half-Life 3 någonsin kommer släppas medan media försöker hävda att det kommer hända. Det var omvända roller med Duke Nukem Forever. 19/07 Half life har blivit duke nukem forvever asså 30/03 Tack för inget antar jag. Om någon lyckas få tag i riktiga bilder från spelet och dom ser ut så här, gör alla en tjänst och behåll dem för dig själv. Tror själv att Valves förmåga att göra en värdig uppföljare har förfallit kraftigt sedan EP2. Det har... 29/03 Jag tänker på att för att man ska kunna matcha de förväntningar som alla har på ett HL3 så behöver man göra något totalt revolutionerande. Det är inte det lättaste att komma på hur mycket krut man än lägger på det. En vanlig uppföljare med fantastisk... 29/03 Jo, och de drar verkligen inte så lite deg på Steam... ;-) Vill också ha HL3, eller för all del en ny episod på HL2. Men det känns som om det inte är att räkna med alls. 29/03 Vidareutvecklad AI som slår allt annat på marknaden, revolutionerande grafik samt mer objektbaserad fysik hade varit en bra början för HL3 :) Notera att det var 3 kategorier! :P 29/03 Allt krut lägger dom på Steam. :( 29/03 Men vad gör man då om man inte kommer på något nytt? De kanske helt enkelt inte har något att komma med angående Half-Life universumet och vill inte göra ett dåligt spel? 29/03 jävla trist att valve själva har dödat HL :( dom är inte riktigt kloka... 29/03 @Jokobib_Bob: Hl3 confirmed!! 29/03