Tidigare i år utannonserade Microsoft Xbox Game Pass: en tjänst som kostar ungefär 100 kronor i månaden och ger tillgång till över 100 spel till Xbox-konsolerna. Har du gått och funderat över släppdatum kan du stilla nyfikenheten hos majornelson. Den 1 juni, alltså torsdag nästa vecka, lanseras tjänsten i sin helhet. De med guldprenumeration behöver dock inte vänta, utan kan kasta sig in i det digitala spelbiblioteket redan idag.

officiella sajten finns en komplett lista över alla spel som inkluderas i tjänsten. Ett axplock: Halo 5: Guardians, Payday 2, Banjo-Kazooie, Gears of War 1-3, Borderlands, Terraria, Xcom: Enemy Within, Braid och Mad Max.

Xbox Games Pass har en testperiod på 14 dagar för den som känner sig osäker.

Tack till Mortaigne för detta #nyhetstips!
Yep! Fyller säkert ett behov. Och den typen av spel kanske man inte direkt går ut och köper heller, så, blir sugen på något kul för stunden, och sen klar med det efter 2-6 timmar. Helt okej! 28/05 Jag spelar personligen mest för achievements och liknande och för kortare spel man kan klara på några timmar (finns en del i Game Pass-samlingen) så är det ganska perfekt upplägg för mig. 28/05 Å fan! Har misstagit mig då. Som du beskriver det, via din hårddisk under en begränsad tid då, och inget dyrt Xbox Live?, låter ju riktigt bra faktiskt, som en prova på tjänst för en senare eventuell långhyra eller (köp, (om nyare/aktuella spel hittar... 28/05 @Justin Time: de e lugnt. No hard feelings. Att kunna erkänna när man gjorde fel är en sällsynt och mycket bra och vacker egenskap. Desamma till dig! 27/05 mmm, hjärnsläpp där med månadsavgiften, aja, såhär dagen efter inser man vilka korkade inlägg man gjort. shit happens. Ha en bra solig dag. 27/05 @Justin Time: min kommentar som var riktad till en annan person på det här forumet handlade ju om som du kanske fattat om du brytt dig att läsa allt och inte ta det ur sitt sammanhang handlade hur den personen tyckte att detta var en bra utveckling för... 26/05 Självklart så har man inga spel kvar om man bara använder denna tjänst och slutar betala för den, men det är inte dyrt och det är frivilligt, gillar man det inte så struntar man i det, vill man ha tillgång till många spel så skaffar man det, själv så... 26/05 @Justin Time: läs de jag skrev igen. Försök förstå min poäng. För de du pratar om adresserar ju inga av dom problem som jag tog upp i min post. Det är bara en gammal klassisk "folk blir aldrig nöjda" kommentar som kräver lika mycket eget tänkande som å... 26/05 Man betalar 79 kr i månaden och har tillgång till 100 spel och det kommer in andra spel varje månad och dom spelen man gillar kan man köpa med 20% rabatt. Och du klagar ? Folk blir aldrig nöjda. 26/05 @Ichabod: så kan de vara. Inte helt insatt. Vet att dom inte riktigt får ihop de dock. Min poäng kvarstår dock. Om denna tjänsten någonsin ska vara aktuell för nya spel kommer den behöva kosta betydligt mer än 100 kr i månaden. Och att prenumerera på... 26/05
Skicka en rättelse