Spela tills ditt ansikte tröttnar. Eller i 10 timmar.

Mass Effect: Andromeda släpptes i mars och fick då stå emot kritik för bland annat risiga animationer och en ganska dålig inledning. Saker som överskuggade ett annars helt okej rymdäventyr. Sedan lanseringen har spelet patchats i omgångar och många av skönhetsfläckarna har opererats bort.

Är du fortfarande osäker på om Biowares äventyr är något för dig så kan du numera testa 10 timmar utan kostnad. Det är samma deal som tidigare varit exklusiv för de med Origin Access-prenumeration. Du kan testa både multiplayer och singleplayer-kampanjen, till Playstation 4, Xbox One eller PC.

Trots bristerna vid lanseringen så tyckte vi ändå att Mass Effect: Andromeda i slutändan var ett bra spel. Läs varför i vår recension.

Via Vg247.

Känns som om både det här och DAI har liknande designval som antingen hatas eller gillas beroende på vad man vill ha i ett rpg. Det där med frihet att röra sig runt i ett område specifikt. Själv gillar jag det och klarar av att inte varenda sten är med... 15/07 @cöff: Bra spel? Nej, däremot ett ok spel, 2,5/5 typ. Det grundläggande problemet är inte kassa animationer och buggar, utan det är innehållet i sig som suger getpung jämfört med tidigare ME spel. Romanserna och tillhörande dialoger är ofta lika givande... 15/07 Hade gillat det här spelet mycket mer om det hade släpps som ett hely nytt IP. Spelet var kul men förväntade mig SÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket mer från ett Mass Effect spel. 15/07 Mycket bra spel, bättre än 2:an och 3:an enligt mig. Långsam start, men fantastiskt kul att spela och bra (om än oavslutad) story. 14/07 Något att fördriva tiden med tills Star Citizen 3.0 släpps. 14/07 För min del är det inte ett bra spel och jag är/va precis som du ett sort me fan och de va mass effect som fick mig att börja lira rpg. Men det här spelet har förstört mass effect för mig, det enda som jag kan tycka va okay är väl combat. Men personlige... 14/07 Tack, men nej tack. Spelet är skräp. ^^, 14/07 @cöff: För egen del tycker jag (tyvärr, tyvärr) att Andromeda saknar det djup som gjorde de andra spelen så bra. Man har velat göra open world, man har velat göra häftig multiplayer, man har velat göra tusentals quests... men det känns inte som att man... 14/07 @Deathshead: Jag måste fråga. OM man bortser från "elefanten i rummet" och den dåliga starten den har haft. Är det ett bra spel? Min tidigare erfarenhet av mass effect tog mig från icke vetande till jag låg på badrums golvet i fosterställning och kunde... 14/07 Själv sitter jag och väntar på att Titanfall 2 och Battlefield 1 ska komma till Origin Access senare i sommar (källa (http://www.pcgamer.com/battlefield-1-and-titanfall-2-are-coming-to-origin-access/)). Mass Effect: Andromeda kommer högst troligt till... 14/07
Skicka en rättelse