Kartor, vapen och demoner släpps fritt till alla i ny uppdatering.

Doom har uppdaterats flitigt sedan släppet förra året, och nu har vi kommit fram till uppdatering 6.66. Utöver polering och att fixa diverse problem så kommer 6.66 med en hyfsat stor nyhet: allt material från season pass är nu gratis för alla att använda.

Det handlar om multiplayer-material och då närmare bestämt nio kartor, tre vapen, tre demoner, flertalet rustningar och annat. I samma veva görs hela progression-systemet om, och istället för att låsa upp nya prylar slumpmässigt kan du utföra särskilda utmaningar för att få tag på precis det du vill ha.

Uppdateringen kommer också med en gratishelg. För Xbox One och PC börjar den 20 juli (idag alltså), medan Playstation 4-spelare får vänta till den 27 juli. Under tidsperioden går det att spela de två första banorna från kampanjen, arcade mode, samt obegränsad tillgång till multiplayer och snapmap-verktyget. Priset sänks också till 12 pund (130 kronor) under perioden.

Läs mer på bethesda.net.

Tyckte utvecklarna gjort ett bra jobb, man kan inte få allt som man vill. Föredrar nästan hellre att du bara kan ha två vapen i mp istället för arsenalen man kunde ha i dom äldre, bara ett jävla bök att hålla redan på allt man har 21/07 Som några skriver så skulle det vara perfekt om man på ett enkelt sätt kan välja bort delar av spel för att vinna plats. Några spel på min ps4 kräver att jag har väldigt mycket plats över på hårddisken. Just under en uppdatering. Ungefär dubbelt av vad... 21/07 För mig ändrades storleken efter uppdateringen från ca 79Gig (eller var det 69Gig), till exakt 68.632Mb. Å ändå hade jag ju redan Seasonpass och alla DLC. Skumt? 21/07 Antagligen så tänkte de att utvecklarna kunde förvalta arvet på ett bra sätt... men tyvärr så sket det sig totalt. :/ 20/07 Har bara ett problem med Doom (Att dom inte gav ut press release osv för SP tidigare fattar jag itne, är ju så bra) och det är att det ligger på så galet mycket, tack vare trams jag aldrig spelar elller spelat en gång. Har du laddat ner single player... 20/07 Jag förbokade och köpte season-pass, men gråter inte. ;) Tycker mest att det var kul att det är gratis nu. :D Har dock mest spelat singelplayer, och bara lite multi. :( 20/07 Wow, det var fan inte helt åt helvete! 20/07 @oDIRTDIVERo: och du förstod mig ännu inte så jag ger upp 20/07 @Pawbeltolaf: ok. Gubbar gnäller också dock. 20/07 syftar inte på att dom var barn, utan att dom gnäller som barn därav "gnälliga barn" 20/07
Skicka en rättelse