Nazisternas stora skräck har rest genom Sverige - kan du gissa var han har varit?

Vi som växte upp med He-Man, GI Joe och Star Wars-figurer var ofta väldigt snabba med att poängtera att det absolut inte var dockor det lektes med. För oss är det helt okej om du kallar denna stadiga kopia av BJ "Terror-Billy" Blazkowicz för både docka och actionfigur, så länge du håller med om att den är ganska läcker. Och du har chans att vinna en!

Tillsammans med spelprofilen Swebliss har BJ gjort en resa genom Sverige och kan du gissa var han befinner sig är du med och tävlar om en pott där förstapriset är en egen Terror-Billy-docka/actionfigur, som annars bara går att få dag på i samlarutgåvan av spelet.

Swebliss kommer att lägga upp en bild per dag, med start nu, i sitt Instagram Stories-flöde. Titta på bilden, fyll i formuläret för den aktuella dagen. Det fina i kråksången är att du ökar dina chanser ju fler bilder du svarar rätt på, så se till att återvända varje dag (resterande tävlingsformulär finns på de följande sidorna).

Swebliss på Instagram >>

Prispott!

  1. Terror Billy-dockan, Wolfenstein-tröja, coasters, gympa-påse, soundtrack, anteckningsblock och poster

  2. Wolfenstein-tröja, coasters, gympa-påse, soundtrack,

  3. Wolfenstein-tröja, coasters, gympa-påse

Tävlingen pågår till och med den 7 november och vinnarna dras dagen efter.

Föregående Nästa
Ja, håller med där. Hade kanske varit bättre om det haft med Twitch kanalen att göra eller något liknande. 08/11 Såklart inte, men om en spelsida länkar till något spelprofilen gör, där du inte hittar något spelrelaterat, då börjar man undra... 08/11 Forsen har flera följare och tittare. Förövrigt tycker jag att ni kan kolla på hennes(Swebliss) twitch stream om ni vill se spelrelaterat innehåll. Bara för att någon är en känd streamer innebär det inte att de ska behöva ladda upp spelrelaterat innehål... 08/11 Jag tycker det är bra att ni provar ny metoder för att göra tävlingar. Tycker visa personer är lite väl hårda i tonen mot tjejen som äger kontot. Dock ogillar jag att jag behöver ett externt konto förutom det jag har på denna sidan. Tycker ni ska fortsä... 07/11 Feedbacken är mottagen, och inte för att säga för mycket men det kan dyka upp en ny chans att vinna Wolfie-merch redan imorgon. 07/11 Jag som hade hoppats på att ni skulle lotta ut en full size-kopia av Meca-Hitler från Wolfenstein 3D. :-/ Och bara för att kommentera all the fuzz, kan ju hålla med om att det är lite flummigt att ni inte skriver att man måste "följa" henne via Instagra... 07/11 Föredrar "1-X-2"-tävlingar. Det är min subjektiva feedback. :) 07/11 Jag har nog bara sett (enl. mig) "baksidan" av Instagram, i form av diverse själv-glorifierande bilder och dylikt, vilket väl är anledningen till min något negativa inställning till fenomenet. Men efter din beskrivning så ska jag ta mig en närmare titt... 06/11 Har ingen smartphone, sa far ta och skippa den har, men anda roligt att se nya variationer pa tavlingar! Ar ju ingen som tvingas att delta, och de flesta tavlingar FZ har kan alla enkelt delta i sa att en och annan ar mer 'exklusiv' ar val inget storre... 06/11 @Mortaigne: Så du gillade formatet, därför får ingen vara kritisk? OK. Något mer führern beordrar? 06/11
Skicka en rättelse