När det lackar mot jul lackar communityn ur.

Efter att spelare upptäckte att Destiny 2 medvetet saktade ned deras framgång genom ett kontroversiellt xp-system så väckte det starka känslor. Systemet sattes emellertid ur spel, men nu har en annan kontrovers tagit dess plats.

Nu har det pågående Dawning-evenemanget skapat stor frustration hos spelarbasen och det officiella forumet fullkomligt svämmar över av inlägg där folk kräver att utvecklarna gör något åt saken och tar bort Eververse. Problemet är den höga kostnaden på de exklusiva föremålen som går att få tag i under evenemanget.

Vanligtvis går det att tjäna Bright Engrams genom vanligt spel efter maxlevel, men dessa går inte att använda under det pågående evenemanget. Enligt Reddit-användaren Plummyr skulle det kosta mellan 100–370 dollar att få tag i alla föremål beroende på hur stor tur man har, vilket har fått spelare att reagera starkt. Spelets regissör, Cristopher Barret tog till Twitter där han utlovade fler uppdateringar under det kommande året.

I know we say it a lot, but we hear your feedback on Eververse. We both want our players to feel respected, and to deliver great content regularly to our community. Expect lots of discussion with the dev team and an update on our path forward after the new year.

Vi kommer såklart att följa utvecklingen kring den senaste kontroversen. När vi vet mer kommer du högst sannolikt att kunna läsa om det här.

@Karmak: Om du pratar om prestige raid gear man får kan man inte få dom lootboxes. Dock håller jag med om att kosmetiska saker är en del av Destiny 2 endgame men inte bara. En stor del är att skaffa alla exotiska utrustning. Vet att jag byter gear ofta... 25/12 Avinstallerat Destiny 2 sedan länge, jag hoppas verkligen att Borderlands 3 levererar när det kommer. Pitchford har sagt att han gillar destiny 2 och har spelat det en del. Men han avslutande även intervjun med att säga att nått i stil med att Destiny... 25/12 Inte alls. Faktum är att jag fick alla Winter-skins till Overwatch förra året genom att bara göra weeklys. Kan väl ha och göra med att det är enbart cosmetics i OW. Om du seriöst tror att P2W är lika hemskt som cosmetics så kanske du borde slå upp vad... 24/12 @Corewin: nej det är för att destiny 2 endgame är kosmetiska föremål Det finns inget annat att spela för Så dom har låst end gamet bakom loot boxar som man får betala för och tar evigheter att få om man spelar vanligt Skulle inte end gamet varit komseti... 24/12 Har inte spelat Destiny på över en vecka, tanken är att jag ska komma tillbaka till det men jag har ännu inte hittat lusten. 24/12 Blizzards Overwatch finns inte på kartan. Eftersom alla som inte gillar blizzard har redan övergett dom. När dom la all sin kraft på Wow och struntade i dom andra spelserierna i många år. Bara dom mest härdade fansen som klarar väntan är kvar. Därför... 24/12 "It’s Just Cosmetic (The Jimquisition)" http://www.thejimquisition.com/its-just-cosmetic-the-jimquisition/ 24/12 Helt ärligt så störde jag mig betydligt mindre på de valfria kosmetiska valen än BRISTEN PÅ EN FUNGERANDE JÄVLA CHAT. Det underlättar knappast för ett gruppspel när du inte har en general chat och whispers är begränsade till vänner. Känns mer som ett... 24/12 Destiny, alltså.... Vet inte vad man kan säga längre :D Antar att de använder den vanliga servern som en testserver, och testar sig fram till hur giriga de kan vara innan folk klagar. Folk verkar fortsätta spela ändå :D 24/12 Själv avinstallerade jag destiny 2 efter ca 8 timmar spelande, konceptet tilltalar mig inte alls. Skulle aldrig ha köpt det. 24/12
Skicka en rättelse