Och kan släppas förr än du anar.

Under E3 gick ett par stora Nintendodrömmar i uppfyllelse: Metroid Prime 4 är under utveckling, och ett traditionellt Pokémon ska släppas till en stationär Nintendokonsol. Nu är ju Switch även bärbar, men ni fattar. Vi fick dock inte veta ett pip mer än så, men nu...

"A wild rumor appears!"

Pokémon till Switch kanske inte blir fullt så traditionellt som många trodde, åtminstone inte om man ska tro en rad rykten från kinesiska källor som samlats in av Pokéjungle. Källorna har tidigare visat sig ha rätt om Pokémon Ultra Sun och Ultra Moon, så det finns kanske något här.

De turordningsbaserade striderna sägs få lämna plats för ett realtidssystem. Det liknas vid Digimon World-spelen och du ska kunna röra dig fritt även om du väljer kommandon från en meny. Jag har inte spelat Digimon men tycker det låter lite som Kingdom Hearts...? Passande nog ska det nya systemet även låna inslag från Pokkén Tournament, som redan finns till Switch.

Manuset sägs redan vara översatt, så kanske blir det release redan under 2018 eller 2019? Settingen ska ha medelhavsvibbar, med platser influerade av Italien och Spanien.

Men som sagt: rykten! Gissningsvis får vi veta mer som tidigast under E3 2018.

Skicka en rättelse