Såväl nya som bekanta skräcködlor väntar.

I en ny trailer för Monster Hunter: World stiftar vi bekantskap med några av de allra största, slemmigaste och fjälligaste skräcködlorna i det kommande monsterjägarspelet från Capcom. I klippet ser vi så kallade "elder dragons" i alla möjliga utföranden; en del sprutar eld, medan andra spottar på dig eller uppmanar kraftiga vindar.

I slutet av trailern får vi även en glimt av Deviljho, ett klassiskt monster som debuterade redan i Monster Hunter 3. Den glupska lindormen kommer inte finnas tillgänglig med en gång utan levereras med en av de första patcherna till spelet under våren.

Tidigare i veckan kunde vi konstatera att pc-versionen av Monster Hunter: World kommer att dröja till hösten. De som spelar på Playstation 4 har emellertid ännu en beta att se fram emot mellan 18-22 januari, innan spelet slutligen släpps till konsol den 26 januari.

Om man ska bedöma utifrån trailern så ser det riktigt härligt ut! :up: 07/01 Yeah, är nästintill ingen väsentlig 'story' men alla quests har en liten snippet av story som man kan ta till sig om man så önskar :) För det mesta går monster hunter ut på att man tar sig ann nya utmaningar och bara pushar sig framåt :D 06/01 Grejen är ju att det inte finns någon större poäng än att få bättre gear och slåss mot större och farliga monster. Vilket låter väl lite lamt rakt av, det är ju ingen djup värld med story som Witcher att utforska. Men det är faktiskt kul av det lilla... 06/01 Om det finns någon poäng med monsterjagandet så kan det ju vara kul, det ser maffigt ut iaf. 06/01 Myeah, intalade mig själv förut att jag inte skulle skaffa det till PS4 då jag länge har velat ha ett MH på PC (bortsett från MH:Online) men hypen är för stark och man kan aldrig få nog av Monster Hunter :D Kommer även börja spela med några kompisar när... 06/01 "Va? Tre veckor? Det släpps ju i hös-...oh. Just det..." https://i.imgur.com/uc03HNk.gif (försöker inte säga "PCmasterrace", bara att jag glömde bort att datumet var fortfarande Januari för konsolerna.) 06/01 Inte varit så här taggad på ett Monster Hunter på lång tid, längtar! Bara tre veckor kvar :D Fråga till de som tänker spela det, vad för vapen tänker ni använda? Har själv spekulerat lite på Hammer då de verkar ha fått till tyngden väldigt väl men Dual... 06/01 Frågade på spelseriens egna reddit och fick bra svar. Du kan ju läsa. https://www.reddit.com/r/MonsterHunter/comments/7o1kua/so_what_is_monster_hunter_all_about/ 06/01 @Tune: Har bara spelat 3:an och 4:an men storyn har varit väldigt basic i mina ögon. Ett stort monster som dyker upp i början, storyn är därefter att du ska leta upp detta monster och jaga ner det. Sen är det uppdrag längs vägen som dyker upp, jaga mons... 06/01 Har aldrig spelat något Monster Hunter. Är det mest massa coola strider eller brukar det även vara en intressant övergripande story? 06/01
Skicka en rättelse