Tidig changelog berättar om framtiden för rollspelet.

Även om vissa menar att det inte är några fel på de kritiserade save- och lockpick-systemen i Kingdom Come: Deliverance har utvecklaren Warhorse uppenbarligen lyssnat på kritiken. I en skvätt information om innehållet i nästa patch står dessa två punkter med, och de har sällskap av beskedet att det också blir storstädning i fråga om quest-buggar.

Samtidigt meddelas att de kommande ändringarna inte är huggna i sten, och det är möjligt att vissa saker inte kommer med i nästa fullstora patch (1.3). Innan dess väntar en hotfix-patch (version 1.2.5), som löser några mer akuta problem. Den patchen skickas till kvalitetstestningen i dag, och lär gå ut så snart det fastslagits att den inte ställer till bekymmer. Av samma anledning ges ännu inget releaseatum för patch 1.3.

Hotfix – Version 1.2.5 (upcoming)

We already fixed some of the worst bugs and want to give these fixes to the community as fast as possible. Therefore we will push this to certification on Monday 2/19

  • Fix for R2 button being non-responsive in combat

  • Fix for issues in quests with Hans Capon

  • Fix for quest Ginger in a Pickle

Patch 1.3 - (upcoming)

This is the patch we are currently working on. It hasn’t been released on any platform yet. It’s mainly focused on bug-fixing as we are studiously going through every player report, watching every stream we can and fixing all the bugs as fast as possible. But apart from these fixes, we are working on the following features: (Which is not guaranteed for delivery in this patch )

  • Save and Exit functionality

  • Lockpicking minigame controls improvement on controllers

  • Pickpocket minigame improvement

  • Alchemy recipe for respec potion

  • Many quest-related bug fixes

Kingdom Come: Deliverance släpptes i tisdags. I vår recension kom vi fram till att det är ett hyperambitiöst rollspel med rejäl potential, men det hålls tillbaka av en del konstiga designval och buggar. Som dock ser ut att vara på väg att städas bort.

Helt underbart spel. Har aldrig spelat någonting liknande faktiskt. Helt indragen i spelvärlden med hela själen. Jag har sparrat och sparrat i spelet, insåg ganska snabbt att jag var väldigt död så träning är verkligen ett måste. Har låst upp allt för... 21/02 Det är exakt så jag känner med! Ett spel som går till rötterna ang RPG, där jag lär mig spelet och blir bättre gjenom spelande, inte bara levlande. Men, lockpicking ger mig huvudvärk med controller i handen! :D Har dock bara stött på Hästhopps buggen,... 20/02 hm. var det inte i GTA 3 som man endast kunde spara genom att parkera sin bil i ett garage? minns kanske fel. för övrigt verkar jag vara den enda som tyckte spelet var dåligt. tex känns det som om man går runt och vaggar och är full. nä hela spelet känd... 20/02 Jo jag vet fast jag väntar till det kommer in i spelet for real. 20/02 Save on Quit känns ändå rimligt, annars fattar jag inte hur man kan påstå att Save-systemet är särskilt komplext. Sov i en säng, eller drick en schnapps, hur svårt är det? Och med ett mer förenklat savesystem så hade spelet inte varit detsamma, lite som... 20/02 Håller med dig. Finns ofta nån säng i närheten också om man ska göra något kritiskt och vill inte faila. Tror jag enbart använt save schnapps en gång å jag har väl typ ~20 timmar played. 20/02 Förstår inte uppståndelsen med save, det är ju efter visst spelande inte alls dyrt med savedrycken, och det är enkelt gjort att sovsavea, man behöver ju bara sova en timme och det får inga negativa konsekvenser. Inte heller nån brist på savesängar. Hade... 20/02 Du kan vissla på hästen, den brukar springa fram rätt snabbt och flåsa dig i nacken då. :D På PC är det bara att trycka på X, med controller blir det triangel (PS4) eller Y (Xbox One). 19/02 Ni som har kommit längre när man äger en häst kommer den då att spawnas på ett visst ställe eller måste man komma ihåg vart man lämnade den sist? 19/02 Haha dagens bugg: Tävlar man i archery tävlingen och använder en båge man inte hanterar så hamnar skottet på samma plats var gång när man håller in "skjut"-knappen. 2k-guld senare var det inte roligt längre och det fick bli en load. 19/02
Skicka en rättelse