Rare utmanar sina saltstänkta servrar för en tredje gång - vill så sjörövarrekord.

Efter att Rare bjöd in till betatest av Sea of Thieves, som faktiskt släpps i slutet av månaden, har de anordnat ett par ytterligare sjöslag för att testa servrarna. I helgen, eller faktiskt nu på en gång, kan alla som varit med i tidigare tester återigen kasta ankare och utmana hårdvaran som ska driva piratspelet. Rare hoppas till och med att de ska slå rekord i antalet samtidiga spelare för att verkligen pressa serverkapaciteten.

Testat pågår bara till söndag klockan 11:00 så om du vill hinna leta skatter, skjuta dig ut ur kanoner och andra påhitt har du bara 48 timmar på dig.

Tack till Waliant för detta #nyhetstips!
Missade betan som pågick under förra helgen, och hade definitivt glömt bort denna, om inte FZ påmint mig. Jag fattar inte, varför gör de inte en större grej av det? Är det för att undvika att missleda ovälkomna spelare och förarga dem inför release? 02/03 Hoppas det är okej men för dom som vill spela med mer svenskar så finns det en offical Sea of Thieves Discrod för swe https://discord.gg/dUyJTTR 02/03 Visst, om vi levde i en drömvärld där allt skalade linjärt :P 02/03 De testar ju olika saker, det är ju inte demo"beta" som många andra spel har. De kommer medvetet strypa servrar, simulera krascher osv. 02/03 Beror ju på servrarna och hurt många de har och lastbalanserar mellan. Om de har 10 servrar och ca 10.000 har tillgång så är det ju samma sak som att de hade haft 100.000 användare och 100 servrar. Så lugn, du kommer också kunna spela snart då det är... 02/03 Blev insider i veckan och skall in och härja imorgon. Trist att man skall behöva vara på jobbet en sådan här dag. 02/03 Frågan är ju hur pass realitistikt det blir. Det har ju snudd på varit öppen beta under dessa tider. Att öppna upp den helt kanske inte hade motsvarat vad de tror kommer vara rimligt när spelet är släppt. T ex de som kommit in i betan utan att förboka... 02/03 Ville de verkligen slå rekord hade de väl bjudit in till öppen beta. Det är nästan som om de själva inte riktigt tror på sin hårdvara/nätkod, och därför inte vågar ta in för många. 02/03 The Scale Test is open to Xbox Insiders and those who had access to the Closed Beta. If you are an Xbox Insider and want to take part, you can navigate to the Insider Hub on your dash, and install the Sea of Thieves Scale Test build. Framgick inte i art... 02/03
Skicka en rättelse