Mafiosoaction och obehaglig skräck i en Playstation nära dig.

Den som prenumererar på Sonys onlinetjänst PSN Plus bjuds på en intensiv augusti månad sett till gratisspelen som tillkommer. Flaggskeppstiteln i uppsättningen spel för Playstation 4 är Mafia III, livsstilssimulatorn för ligister av det svårare slaget som inte charmade Anabelle när hon recenserade titeln.

Spel nummer två är överlevarskräckisen Dead by Daylight, där spelare kan samarbeta för att försöka överleva natten i sällskap av psykotiska seriemördare. Nu när framtiden för Friday the 13th ser mörk ut kan det här vara värt en extra titt, även om det inte heller är utan sina brister enligt Mattias Frosts recension.

Sist men inte minst är det utmärkta, men ytterst obehagliga, skräckspelet Here They Lie. Detta var ett av lanseringsspelen för PSVR och ett synnerligen lyckat sådant. Atmosfären är lika effektiv som den är obehaglig och lyckas med konststycket att förmedla en handling utan att knappt några ord yttras. Spelet har på senare tid uppdaterats så att det kan upplevas utan PSVR, och det kan dessutom upplevas i 4K-upplösning på PS4 Pro.

Den som fortfarande inte har övergivit sin Playstation 3 bjuds på spelen Bound by Flame och Serious Sam 3: BFE medan PS Vita-ägare bjuds på Draw Slasher och Space Hulk.

Jo jag vet att dem ska det... men varken Dead by daylight eller något av dem andra augusti-dealen finns... Duh... glöm det inlägget. Slog mig just att den 1:a var på en onsdag 😒 05/08 Spelen dyker alltid upp den första tisdagen varje månad. 05/08 Så när ska jag egentligen kunna ladda ner Dead By Daylight gratis som månadens PS+ spel? 05/08 Har bara extra tid till vr spelen. Då jag en gång i månaden tar mig tid att spela lite vr. Annars så blir det GoW och GtaV online för hela slanten. 03/08 Mnja mafia 3 har jag haft på skiva och sålt av en anledning. Men funkar att lägga till back loggen. Dead by daylight är jag nyfiken på dock 03/08 Personligen kan jag bara säga att det finns åtskilliga spel i min backlog innan jag ens kan tänka mig att ta itu med Maffia 3 03/08 För en herrans massa år sen läste jag en recension i PC Gamer, jag tror att det var Joakim Bennet som skrev den. Den börjar med att hans kompis tycker att man känner igen ett dåligt spel på viljan man får att bara gå in och försöka förstöra allt (singel... 03/08 Spelet är helt ok men om man jämför del 3 med 1an och kanske tvåan så blir det flopp men Gratis via ps Store varför inte. Jag håller inte med tidigare kommentar då ps store är dåligt då Sony skänker bort AAA spel på löpande band var månad. Det är heller... 03/08 Någon som lirat Mafia 3? Har hört väldigt blandat om det.. Så frågan är ju om det ens är värt att ta hem :/ 03/08 Tjänsten heter inte PSN Plus. ;) Även spelet Knowledge is Power ingår till PS4. 03/08
Skicka en rättelse