Den som prenumererar på Sonys onlinetjänst PSN Plus bjuds på en intensiv augusti månad sett till gratisspelen som tillkommer. Flaggskeppstiteln i uppsättningen spel för Playstation 4 är Mafia III, livsstilssimulatorn för ligister av det svårare slaget som inte charmade Anabelle när hon recenserade titeln.

Spel nummer två är överlevarskräckisen Dead by Daylight, där spelare kan samarbeta för att försöka överleva natten i sällskap av psykotiska seriemördare. Nu när framtiden för Friday the 13th ser mörk ut kan det här vara värt en extra titt, även om det inte heller är utan sina brister enligt Mattias Frosts recension.

Sist men inte minst är det utmärkta, men ytterst obehagliga, skräckspelet Here They Lie. Detta var ett av lanseringsspelen för PSVR och ett synnerligen lyckat sådant. Atmosfären är lika effektiv som den är obehaglig och lyckas med konststycket att förmedla en handling utan att knappt några ord yttras. Spelet har på senare tid uppdaterats så att det kan upplevas utan PSVR, och det kan dessutom upplevas i 4K-upplösning på PS4 Pro.

Den som fortfarande inte har övergivit sin Playstation 3 bjuds på spelen Bound by Flame och Serious Sam 3: BFE medan PS Vita-ägare bjuds på Draw Slasher och Space Hulk.