Ladda ner klienten redan idag.

Det ursnygga Dragon Ball FighterZ släpps snart till Nintendo Switch, men dessförinnan hinner vi med en öppen beta. Bandai Namco har låtit meddela att betan kickar igång på fredag klockan 06:00 och förväntas sedan att hålla igång fram till söndagsmorgonen klockan 09:00.

Allt du behöver göra för att vara med och slåss är att ladda ner klienten som går att hitta på Nintendo eShop redan idag. Under betan kommer du att kunna testa alla 23 karaktärer som ingår i basgalleriet och med tanke på att spelmekaniken kretsar kring att bygga ett lag om tre karaktärer var, lär det finnas en hel del intressanta kombinationer att testa.

Dragon Ball FighterZ släpps till Nintendo Switch den 28 september och är väl värt att kolla in oavsett om man är ett fan av originalserien eller inte. Vår skribent Lucas Jones hyllade det tecknade fightingspelet och gav det fyra av fem i sin recension:

Det tog bara 32 år, men äntligen finns det ett spel som perfekt fångar vad som gjort Dragon Ball till ett av världens största popkulturella fenomen.

Skicka en rättelse