Studion har sagt upp majoriteten av sina anställda.

Telltale Games, som med sina The Walking Dead-spel satte storydrivna äventyrrsspel på kartan igen, kommer att stängas. Majoriteten av de anställda fick beskedet imorse och bara en kärngrupp på cirka 25 personer är kvar för att "infria löften till styrelsen och partners". Exakt vad detta innebär för deras annonserade titlar ska vi få veta de kommande veckorna.

Vi lär dock aldrig få deras tolkning av Netflix-serien Stranger Things eller en andra säsong av The Wolf Among Us. Gissningvis avslutas i alla fall den sista säsongen av The Walking Dead men alla detaljer kring studions stängande lär komma vid ett senare tillfälle.

Tack till necrolock för detta #nyhetstips!
Telltale jobbar med att göra klart Walking dead. Flera olika partners har visat intresse att hjälpa till och avsluta spelet. https://nordic.ign.com/m/switch/19122/news/telltale-actively-working-to-find-a-way-to-finish-the-walkin 25/09 Minns hur vass de var i början med The Walking Dead, Tale's of the Borderlands och Wolf Among Us - men kritiken var redan då att spelen var för självspelande och istället för att ta an kritiken och tänka om konceptet (för att inte nämna spelmotorn) fort... 24/09 Om man har 2,8/5 i snitt på Glassdoor är det nog ingen drömarbetsplats.. https://www.glassdoor.com/Overview/Working-at-Telltale-Games-EI_IE256429.11,25.htm 24/09 Hade varit trevligt om de släppt allt som getts ut sen Walking Dead s1 på en skiva eller två. För att få ihop lite pengar i slutet när dom lix gått i KK. 24/09 Vet inte om någon annan kommenterat, men dom kommer inte avsluta walking dead final season tyvärr. 24/09 Jag har köpt alla ders spel, många både på One X och ps4 Pro. Men jag har alltid väntat till alla episoder är ute. Kanske hade det gått bätte om det släppt spelen helt färdiga coh på skiva oxå. Inte i episoder... 23/09 Synd om dom anställda. Tycker själv inte att något telltale spel varit roligt. 23/09 Gissar att de slänger ihop säsong 3 och avslutar det där istället. Har köpt säsong 1+2 och har väntat på att resten ska släppas. 22/09 Alltså, vafan........ Sämsta spelnyheten på väldigt, väldigt länge. 22/09 250 anställda? kosta ju lite att driva runt :O sinnessjukt https://www.youtube.com/watch?v=Fb41ca-CH58 22/09
Skicka en rättelse