Nästa månads gratistitlar verkar ha läckt i förtid.

Men vad gör väl det! Då slipper man klicka på köpknappen på den där titeln som lockat så länge, bara för att inse ett par månader senare att pengarna kastades i den figurativa sjön.

Ja, det kan ha hänt mig med God of War III: Remastered. Nej, jag är inte bitter.

Om en månad kan vi med Playstation 4 och en Plus-prenumeration alltså lägga beslag på den högoktaniga shootern Bulletstorm: Full Clip Edition, samt det säregna men i vissa kretsar ack så hyllade Yakuza Kiwami, remaken av seriens första del. När Fredrik Eriksson recenserade det förstnämnda spelet för drygt sju år sedan delade han ut en fyra i betyg och lovordade den supertajta kontrollen.

Två fina spel att plånbokslöst lägga till i sitt bibliotek, men alltså först nästa månad.

Ja, spelen är ju gratis enligt definitionen som är relevant, den lagliga. Du är inte den första som tjafsat om detta, du är ingen special snowflake. Se ett inlägg över mig som var riktiga mot dig så får du bra exempel på varför du är ute o cyklar som... 05/10 Here we go again... 05/10 Du får inte marknadsföra något som gratis om det krävs köp som inte är tydligt. Dock är det tillåtet att använda ordet gratis vid köp av produkt om det är tydligt. Exempelvis är ”Köp en TV och få en gratis cykel” helt okej, men du får inte skriva ”Få... 04/10 Oj, Kiwami är så j-a grymt. Grattis alla som inte testat detta spel än. Har ni något att se fram emot. 04/10 Skillnaden denna gång är att källan är Sonys officiella hemsida och inte något suddigt foto av en skärm. 04/10 hoppas den här listan stämmer. Har ju "läckt" titlar tidigare som visat sig vara felaktiga. Senast var ju förra månaden när bl,a Nioh och Diablo 3 var uppe på tapeten för potentiella ps plus spel. Men som sagt, om detta stämmer är det verkligen en grym... 04/10 Mer Yakuza åt folket! :) 04/10 @kaealy: Här har du en länk att titta på: https://www.playstation.com/sv-se/explore/playstation-plus/this-month-on-ps-plus/ Det krävs ingen specialutbildning för att se hur PS Plus-spelen marknadsförs. Men du har rätt, Sony "kan bara säga" att du betala... 04/10 Jasså, antar att du har Konsumentombudsmannen eller jurist med specialisering inom dessa frågor för att kunna vara så idiotsäker? Eller är du bara en nobody som mansplainar för resten av oss? 04/10 @kaealy: olika marknadsföringsregler i olika länder, men att de inte åkt på någon anmälan i Sverige än är ren tur. I övrigt har du helt enkelt fel. 04/10
Skicka en rättelse