Ryktesdags, så fram med saltkaret.

Destiny släpptes i september 2014, medan Destiny 2 nådde oss i september 2017. Destiny 3 i september 2020? Högst oklart men renommerade AnonTheNine påstår via Reddit att Bungie är igång med det tredje Destiny. Då kommer vi bland annat att få resa till Europa – nej, inte vårt Europa – som vi såg på en konceptskiss redan för fem år sedan (se ovan).

Innan vi hoppar på hypetåget så ska vi understryka att detta är obekräftade rykten, men AnonTheNine hävdar att Bungie tänker bli mer hardcore än till och med Forsaken med rollspelselement av alla de slag. Vi kommer att få open world-platser för såväl PvP som PvE, där spelarna ska kunna kämpa om territorium i samma anda som i The Divisions Dark Zone.

AnonTheNine går inte in konkret på rollspelsdetaljer, men lovar att satsningen på dessa är stor.

They are going balls out with the RPG stuff.

Vi säger så.

De har haft två chanser, där de visat att de inte kunnat göra det de lovade utan att du måste lägga ner mer pengar eller göra ett givande spel.. Så pass! 24/10 Destiny 1 var ett skämt, halva spelet var låst om man inte kände massa andra som spelade för du kunde inte queua med randoms för att komma åt raids.... 2.an tröttnade jag på innan jag ens kom till den punkten att jag skulle se om de ändrat. 24/10 Fool me once shame on you. Fool me twice shame on me. Destiny är skit. Punkt. Håll er borta. 24/10 Jag har nästan precis börjat spela Destiny 2, spelade inte första spelet. Tycker att det är väldigt roligt. Gillar det skarpt! 24/10 Det behöver komma nån till aktör på marknaden som gör stora open world-action-rpg för single player. Tycker de borde satsa på det i stället för PvP. Det kan ju fan gå 10 år mellan varje stora Bethesda-spel för SP. 24/10 Yup. Inte alla som vet vad det är så bara att nämna "Det är som Borderlands" hjälper inte alltid. 24/10 Jag brukar jämföra det lite med Borderlands 2, minus galningar. Mycket grind efter loot plus PvP och raids. 23/10 Är det inte så dom säger varje gång? Jag gillade dock Destiny 2 mer än Destiny 1. Även om jag inte spelar så mycket i dag (inte alls på 4 månader). 23/10 Problemet med Destiny 2 Vanilla är att det mesta med det hade dom utvecklat redan innan The Taken King och Rise of Iron var släppt, därför kom allt sånt som förbättrade Destiny 1 med dom två Expansionerna inte med i grund-2:an, och dom fick lägga till... 23/10 Ja alltså gillar du skjutspel och rollspel som Diablo där man jagar loot så visst. Skulle ju dock säga det är roligast att lira i en klan tillsammans med andra så man kan köra raids osv. 23/10
Skicka en rättelse