Vi har haft en vecka med tjänsten, och nu är första gratisspelet ute. (Tack, @Fiddi.)

Epic Games Store kom, öppnade och... det återstår att se om den nya Steam-rivalen (med 200 miljoner registrerade Fortnite-konton i ryggen) också kommer att bli en segrare i långa loppet.

Den digitala butiken har funnits ute i drygt en vecka och har redan knutit hel- och tidsexklusiva titlar till sig; Ashen, Hades, Satisfactory, Super Meat Boy Forever, Journey, exempelvis.

Nu har också det första gratisspelet (gratis som i att behålla för alltid) släppts. Utmärkta Subnautica kan laddas ner fram till och med 27 december (tack för tips @Fiddi), därefter är det köttklassikern Super Meat Boy som tar över. Och sedan? Tja, vi får se.

Har du hunnit testa Epic Store-klienten? Köpt något? Kanske laddat ner Subnautica? Eller kort sagt: vilken magkänsla har du efter första veckan med Epic Games Store?

Skicka en rättelse
Bra skrivet mannen. Tänker inte heller stödja detta crap. Riktigt rutten utveckling alltså. Jag har faktiskt inte något emot flera konton bara det görs som likt UbiSoft att även släppa spelen via Steam (tom hos EA Origin) så att jag får ha ett samlat... 17/12 Tack för tipset förresten, ska bli kul att kika på Subnautica :) 16/12 Inte några alls? Är du dum på riktigt? Jag har ett xbox men endast för gamepass för mina barn, så slipper jag köpa en massa och deras tjat inte leder nånstans. Men pc finns ju tusentals spel att spela. Men vilka andra på PC betalar för att spelen endast... 16/12 Exakt. Tro inte många yngre som upplevt 90/tidigt 2000-tal när man va tvungen att ha en ikon för varje spel ^^ Gillar man inte att klicka massa så är det ju bara att ha allt på autostart. Dock den klienten jag vägrar ha i bakgrunden är ubisofts. Och sku... 16/12 Ljuger du och ni som gillat denna kommentar för er själv? Om man ska vara sån kan man knappt spela något då det finns gott om exklusiva titlar till vissa Launchers, Konsoler och PC så som God of War, Horizon, Last of Us, Super Mario mm. Vore jobbigt att... 16/12 Jag tänkte dela med mig av en liten anekdot. Mitt Epickonto är det enda (så vitt jag kan minnas) jag någonsin haft som blivit övertaget, sedan 1996. Jag spelade en del Fortnite strax efter att BR-läget kom och jag kan väl erkänna att jag inte brydde mig... 15/12 Ah så steamkoder på rea 15/12 Sidor som tex fanatical och gamebillet säljer bara nya koder som de fått från utvecklarna och de är nästan alltid billigare än steam. 15/12 3e part, dvs origin eller Gog? Eller menar du köpa steamkoder på gråa marknaden? 15/12 Jag läste Journey och vart såld direkt. Lite lustigt det här med spelportaler...för mig så kunde jag inte bry mig mindre över en extra ikon på skrivbordet då jag inte måste mellan dem. Fler tjänster är jättebra, konkurrera på bara :) 15/12