Plåster på såren?

Efter en minst sagt strulig höst med Fallout 76 är Bethesda i behov av lite medvind. Efter duster med läckta personuppgifter och undermåliga nylonpåsar försöker utvecklaren skapa lite goodwill med en gratis spelgåva. Alla som någon gång loggat in i Fallout 76 kommer att få en Fallout-samling i januari bestående av Fallout, Fallout 2 och Fallout: Tactics.

Samma spel användes som förbokningsbonus för just Fallout 76 och precis som då är det alltså pc-versioner av spelet det handlar om, även om du spelar på konsol. De första Fallout-spelen har getts bort många gånger tidigare under särskilda kampanjer och kan köpas för en billig peng hos exempelvis Gog.com, men som oväntad bonus är det inte helt fel och kanske rentav mer värt (!) din tid.

Skicka en rättelse
100% this. Från ett PR-perspektiv med tanke på omständigheterna just nu (då) att ge bort 20 år gamla spel till målgruppen som spelar/spelat FO76 är skrattretande, oavsett om det var tänkt som ett plåster eller inte. 03/01 Nja jag tycker allas gnäll faktiskt är relevant givet målgruppen fallout 76 blev inblandad. Flera sajter har gett bort packet, sannolikt för att dom fått det gratis eller till vansinnigt lågt pris. Bethesda själva ger nu bort det men riktar det till svi... 03/01 Du kan nog titta på vilket större företag som helst och inse att personerna som sitter i styrelsen inte är där för produkten. Vilket förstås är helt okej, i det skiktet kommer inga beslut att tas om produkten heller. De är där för att de kan "business",... 28/12 Fast nu kunde ju spelarna som sagt testa demot? Värre är väl när man köper grisen i säcken, när man inte kunnat testa spelet innan. 27/12 Att jag inte förbokar spel. Ja precis det jag menar. Spelarna är dumma nog att förboka så företag kan göra såhär :) Tyvärr jag kan ej förklara bättre 27/12 Det gick att testa betan och avboka om man inte gillade spelet. Köpte man det ändå så ligger felet hos spelaren, inte utvecklaren. Så jag ser fortfarande inte vad du är så stolt över.... Whatever floats your boat, antar jag. 27/12 @baggso: Plötsligt så är det glasklart hur det har blivit som det är och att framtiden inte ser mycket bättre ut. Man får trösta sig med en NukaDark flaska med dålig rom i en ful plastburk som det inte går att hälla ur för 800:-. 27/12 Att jag håller mig ifrån det och att inte bidra till att spelföretagen gör som de gör. Det är jag stolt över. Är också stolt över att jag källsorterar 26/12 Vad är det att vara självgod och stolt över? :D 26/12 Jag är väldigt självgod och stolt över att aldrig förboka spel. Har räddat mig många gånger nu. Dock gör RE2 remaken att det kliar i fingrarna men håller mig ifrån cashgrab skit som de slänger ut för att locka. Sen hoppas jag innerligen attdet blir bra... 26/12